Grash написа:Баце, това си е твой проблем, от Бояна и с палетна количка ще дигна повече
PtD написа:Хм, сигурен съм, че на Лале съм вдигал и повече от 50 км/ч в снега през зимата. Това брои ли се за пресечен терен на сняг?
valsto написа:но ще ми бъде интересно да те видя как го правиш това- да караш с 50 км/ч на лалето. особено на завоите ....
PtD написа:Лале.... завои... ???
valsto написа:PtD написа:Лале.... завои... ???
ами аз мислех че говориш за пистата на Витоша- лале 1 ето това
jimikukuruku написа:Аз също имам синузит и едното ми ухо лесно настива. С една от "онези тънките работи" - направена от полар и уиндстопер, за 15 лв., под шосейна каска си карам цялата зима и често се потя яко под нея, ако карам по-интензивно. Така че първо опитай, преди да дадеш мнение.
PtD написа:Хм, сигурен съм, че на Лале съм вдигал и повече от 50 км/ч в снега през зимата. Това брои ли се за пресечен терен на сняг?
valsto написа:та: не вярвам че можеш да вдигнеш 50 или повече в сняг по лалето. и съм готов да вържа и за това, но не се сещам как може да се засече коректно скоростта.
Harka написа:@valsto:
Не се излагай. 50км/ч са смешна скорост за много пътеки и черни пътища, а за "Лале" са направо смехотворни. PtD просто те пожали с тея 100-200 кинта.
valsto написа:п.с.- надявам се че имаш подходяща здравна застраховка.
п.с.2- преди да се вържеш- пробвай се да караш пред (не зад) някоя кола с познат, движеща се с 50км/ч. и имай предвид че на повечето коли километражите показват към 5км/ч под действителната скорост. но ще ти бъде достачно да си свериш грубо скоростомера
PtD написа:Виж сега, че ти имаш проблеми с бързото каране на колело, това ми се струва да си е чисто твоя работа. Но това съвсем не значи, че всички карат пенсионерски. Развиват се не само 50, ами и много повече, на определни места знам за 70 и нагоре. Ако си много навит да вързваме кинтите, ще взема назаем един радар, само че залогът ще скочи нагоре.
valsto написа:смятам че най-разумното е като се засечем на някое каране, да видим как стават тези неща. определено нямам желание да се пребиват хора за 100-200лв. по пътечките.
valsto написа:малко заприличваме на детска градина.
chochin написа:а сега гледам една страница офтопик с постове от него???
Може да не се пише.did написа:chochin написа:а сега гледам една страница офтопик с постове от него???
Ми то освен офтопик, друго смислено в такава идиотска тема може ли да се напише?
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 20 госта