Пясъкоструй и прахово във Варна?

Форум за въпроси, свързани с поддръжката и ремонта на велосипедите. Примерно: Как да си оправя това? Скърца ми еди къде си - на какво може да се дължи? Съвместимо ли е това с онова? и др. такива.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1100 / 1100 / 20

Пясъкоструй и прахово във Варна?

Мнениеот Milen4u » Пон Дек 21, 2009 12:57 am

Имам един стар велосипед, който баща ми беше взел от Англия, за да се предвижва по-лесно когато са на пристанищата. Много време стоеше в мазата и събираше прах, и ръжда. Реших да го възстановя и да стане градската ми лимозина с хром, калници, степенка и т.н. Най-якото е главината която е с 3 вградени скорости от 74г производство Sturmey Archer. Тези англичаните ги правят от началото на миналия век и са вечни. Трябва им само смазване от време на време с обикновено моторно масло. http://www.sheldonbrown.com/sturmey-archer.html
Трябва ми пясъкоструй за да махна боята и после прахово, но не знам къде във Варна има. В интренет нищо не открих, а тук има само един пост от преди 4 години, и човека не е влизал от 2...
Каквото сабя покаже/ и честта, майко, юнашка!
Аватар
Milen4u

Рейтинг: 1220

Re: Пясъкоструй и прахово във Варна?

Мнениеот Ozzie » Пон Дек 21, 2009 7:42 am

купи си в-к "Позвънете" и разгледай обявите
за прахово се сещам, че имаше на ул. Петко Стайнов - предприятието на глухонемите
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Мнениеот ico 1 » Чет Дек 24, 2009 12:04 pm

Пясъкоструйка във Варна - по пътя за Казашко на около 2 км от отбивката за "Терснаб" има един пункт за вторични. От ляво на пункта има портал и вътре в едно хале чистят с пясъкоструй.
А прахово боядисване е в "Мотортест" (до Мерцедес). Дано съм помогнал и дано още да работят, че това е информация от края на миналата година.
Аватар
ico 1

Рейтинг: 2000

Мнениеот Milen4u » Чет Дек 24, 2009 3:05 pm

Благодаря! За прахово намерих още едно място. http://www.makc.bg/service.php?lng=bg
Каквото сабя покаже/ и честта, майко, юнашка!
Аватар
Milen4u

Рейтинг: 1220

Назад към Веломеханик