TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()

Akо може да събере още малко за това http://velos-bg.com/product_info.php?cP ... cts_id=387KiD_WiTh_GuN написа:Пък и да кажеш, че клаймъра е мн кекав вий с Дафо с какви вилки ги карахте и колко издържаха![]()
Ride_or_Die написа:Вилката също е малко притеснително че е 140мм.
maxvolume написа:Ей "did".. виж се къв си ЦЪРВУЛ бе.
KiD_WiTh_GuN написа:Вилката е 140 мм ми окей събира още малко пари след това продава я и взема по-хубава, защото за тези пари това е наистина добро решение.Пък и рамката е Сърдж с която ще може да надгражда доста и ще я кара доста време според мен![]()
Минчев написа:Ако използва тези 1000лв. разионално, е възможно, да сглоби добър начален велосипед!
Пример: Нова рамка + втора ръка вилка + евтини чарколяци + възможност за надграждане
Рамка и вилка втора употреба + по-добри чарколяци + възможност за надграждане
+ КЪСМЕТ!
Има доста варианти, за добра сглобка! Важното е да мислиш, преди да купуваш.

Daniel Panev написа: А, така... едни-два реални примера да ни дадеш? Нали - като подкрепа на това, което казваш...
Минчев написа:за начало, е препоръчително, рамката да е твърда. За да се научи на техника...
Рамка: Climber - 200лв (доста хора, са започнали, да карат с точно тази рамка и ми се струва удачен избор)
Вилка: Втора употреба - Marzzochi drop off - 13см travel ( стига да се намери ... )
Fanatico написа:Минчев написа:за начало, е препоръчително, рамката да е твърда. За да се научи на техника...
Рамка: Climber - 200лв (доста хора, са започнали, да карат с точно тази рамка и ми се струва удачен избор)
Вилка: Втора употреба - Marzzochi drop off - 13см travel ( стига да се намери ... )
Незнам, но и на мен това ми се струва удачен избор за начинаещ.
Daniel Panev написа:...
hitar_potar написа:така. на пук на цялата теория, която се изля в тая тема, искам да попитам - вие аджеба осъзнавате ли, че човека е новак и всъщност идеална работа би му свършил и АМ твърдак??? също така автора е споменал, че е възможно човека да задели още някой лев за шок, ако му се препоръча меко колело. идеята ми е, че човека досега трябва да е разбрал, че ще му трябва твърдак, и че тавана му не е точно 1000лв. тааа - магазинът, който се търси, според мен е БАС, моделът на рамката е РАМ ХТ2 (извинявам се, ама тук подхождам малко чрез идеята аллах аллах), чарколята в БАС ще се измислят някакви по-пестящи джоба, а вилката - нещо по-добро 2-ра ръчичка.

DTD написа:но по-добре от вилка, която е чувствителна точно колкото Бат Бойко.
Той е 176см, 65 кг.
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 9 госта