borislav написа:За неделя оговорката си остава
Reactor написа:ЛелеАко се измъкна от работа в Неделя
....
![]()
borislav написа:Reactor написа:ЛелеАко се измъкна от работа в Неделя
....
![]()
Не съжалявайй, няма да е последното каране тази година
borislav написа:@Alleyezonme По ранниият час ме притеснява, че температурите ще са твърде ниски ...и малко да дремнем преди снежното каране. А за прибирането в най-добрия случай ще се приберем в 3 което си е доста навреме
Само да предупредя още нещо: Ще се чака най-много 10 мин. след времето на срещата, но ако евентуално някой се забави да ми се обади (0899103329/0883545129-Боби)
borislav написа:За неделя оговорката си остава
veskoz написа:Хора остро не ви препоръчвам самохода до Локорско. Пияни междуселски шофьори бол Събота и Неделя. Като добавим и картинката с неизчистените пътища и намерението на снега да не спира до тогава правят пътя до там непредсказуемо рискован.
borislav написа:............ по Ботевградско и околовръсното
kvelikov написа:Точно щях да пиша и прочетох горното...:--)
Мислех утре да се присъединя до Локорско, но днес повъртях из гората над Бояна и разбрах, че няма смисъл...![]()
Страааашно много сняг...
Затъваш дори при спусканията!
А над Локорско туристите надали са много за да утъпчат пътеките ...
Здравият разум е надделял...![]()
Успехи!
azsa-bachinito написа: Честита коледа на всички нашогрупци.Да сте живи и здрави и челядта ви да се множи като гъби след дъжд,а парите в портфейла ви да са повече от листата на дърветата.
idon написа:Честито Рождество Христово и от мен!Да сте здрави,както вие така и машините ви,да внимавате какво си пожелавате,защото може и да се сбъдне!!!![]()
Miroslav_red star написа:П.С. За съжаление утре няма да мога да се присъединя, хвана ме грип и пазя леглото от няколко дена...
Пожелавам ви хубаво изкарване
Назад към Клубове, групи и организирани карания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 8 госта