TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
Ride_or_Die написа:...това е било страшно скъп спорт.
Ozzie написа:честно казано...
не знам!
Ride_or_Die написа:....че това е било страшно скъп спорт....
k0cTaHeB написа:К'во ти пука, кефа цена няма, само здраве да има.
Весели празници![]()
Stanev написа:...
Жената ме гледа накриво, като и говоря за бициклети вече
joropc написа:Ride_or_Die написа:....че това е било страшно скъп спорт....
Всеки спорт свързан с планината(понеже в този форум говорим за планински спортове) е "страшно скъп".Чисто информативно,качествена екипировка за зимен трекинг(ходене) по планините,спокойно може да удари над 10 000 лева...и там всичко е на теб т.е нищо не караш и нищо не буташ.На пръв поглед нищо...една раница,едно яке,обувки и туй-онуй.. ама всичко качествено си е цифра.Аз лично съм дал за велосипед и екипировка към него доста пари.Това,обаче в никакъв случай не ме прави най-добрия байкър.Има пичове с колелета за по 400-700 лева,които ще ми скъсат задника и надолу и нагоре.Въпроса ти: "Кой колко е дал" си има логичен отговор:"Кой колкото е имАл",от там нататък,всичко е въпрос на професионализъм и постоянство.Не знам защо,обаче подозирам,че ти си представяш,че ако колелото ти струва 10 000 лева,ще бъдеш на-добрият....и ако е така си в голяма грешка.
Мисля,че темата няма много смисъл....
П.П.
И от цялата работа не разбрах,кой ти дава право да коментираш и оповестяваш цени на велосипеди на членове на форума,без тяхно съгласие....ЗАСЕГА(както казваш ти)?
Сигурно си чел тук:
viewtopic.php?f=3&t=1916
....недей улеснява апашите,защото съм сигурен,че в този форум,може и да има такива...
ВЕСЕЛА КОЛЕДА НА ВСИЧКИ!!![]()
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ХРИСТОВЦИТЕ![]()
:
- Шосейното колоездене по шосетата планински спорт ли е или може би Dirt Jump-овете в кв Младост( квартал на София) може ли да влезе в тази графа. Да много голяма част от форума е преднзаначен за планински спортове но не само за това.понеже в този форум говорим за планински спортове
Обувки за 10 бона аз не съм виждал.Чисто информативно,качествена екипировка за зимен трекинг(ходене) по планините,спокойно може да удари над 10 000 лева...
Абе и без колела да са пак ще заложа на тях.Има пичове с колелета за по 400-700 лева,които ще ми скъсат задника и надолу и нагоре.
Въпрос на профсионализъм ли да помолиш мама и тати за ново колело???от там нататък,всичко е въпрос на професионализъм
Къде съм написал подобно нещо?Не знам защо,обаче подозирам,че ти си представяш,че ако колелото ти струва 10 000 лева,ще бъдеш на-добрият....и ако е така си в голяма грешка.
Това май е единствената ти мисъл в главата в този пост?Мисля,че темата няма много смисъл....
Затова казах че НЯМА да ги споменавам. Къде съм написал кой колко е дал освен МЕН.П.П.
И от цялата работа не разбрах,кой ти дава право да коментираш и оповестяваш цени на велосипеди на членове на форума,без тяхно съгласие....ЗАСЕГА(както казваш ти)?
Май много филми си гледал. Как ''апашите'' ще те намерят ако примерно напишеш че си дал 100 000 лв.....недей улеснява апашите,защото съм сигурен,че в този форум,може и да има такива...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 366 госта