Честно казано не съм особено впечатлен - спокойно можех да си я спестя.
А също така и Mountain Bike Fitness Training:

Виж - тая вече е добра...
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
kikon написа:Аз онеден за 2-ри път почвам да я чета, ама нещо... не ми върви много...
nahi написа:Относно "Спасителя в ръжта" ще помагаме,
от 92г. до 95г. се препитавах от разпространяване на художествена литература пред кино "Сердика".
Библиотеката ми е доста богата.
kikon написа:На Селинджър много искам да прочета "Спасителят в ръжта", но не мога да я намеря никъде
hitar_potar написа:уоу, няма ли един сай-фай ентусиаст тука бе?
Никога, ама никога не чети книги от този автор. Професионален съветoutfaced написа:"монахът, който продаде своето ферари"
познати дзен-притчи и източни мъдрости облечени в подходящ разказ и напаснати на тема "лидерство"
Ако не беше написана и като за американци, щеше да е чудесно четиво. Прескачайки обаче бозавите абазаци, пак може да се получи такова.
Малко наивно е да се мисли, че всичко е толкова лесно, колкото се представя, но все пак идеите са вдъхновяващи.
PtD написа:hitar_potar написа:уоу, няма ли един сай-фай ентусиаст тука бе?
Ем', ше прощаваш, ама Шекли си е един от главните в сай-фай жанра!
vpravov написа:Като стана въпрос за фантастика - тази трилогия ме беше разбила навремето.
hitar_potar написа:... и майка ми постоянно ми натяква да подхвана симънс. и 2 пъти я послушах, и 2-та пъти се отказвам на 50-60 страница, щото ми е изключително безинтересно. според майка ми някъде от стр. 120-130 почва страшен екшън и спира чак 4 книги по-късно. обаче пък тя има малко странни вкусове за книги, а и не е голям фен на фантастиката. тааа, има ли някой, който е чел тази поредица да каже добри ли са или само ще си загубя времето?
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 2 госта