PtD написа:Ами може би най-добрата гума за сняг, която няма метални пинове.
PtD написа:Ами може би най-добрата гума за сняг, която няма метални пинове.
Newone написа:PtD написа:Ами може би най-добрата гума за сняг, която няма метални пинове.
Бих прибавил и Michelin DH3 Mud 2.2..като близнак на Максиса е.
Weaknesses: Scares small children.

PtD написа:Aз имам комплект Timberwolf-и, които дадох на Админа миналата зима. Той каза, че все пак WetScream са по-добри на сняг.
Newone написа:PtD написа:Ами може би най-добрата гума за сняг, която няма метални пинове.
Бих прибавил и Michelin DH3 Mud 2.2..като близнак на Максиса е.

k0cTaHeB написа:Аз пък искам аргументи, защо да си купя гума за кал по-голяма от 2.2![]()
k0cTaHeB написа:Аз пък искам аргументи, защо да си купя гума за кал по-голяма от 2.2![]()
Ride_or_Die написа:Извинете зано гума като Michelin Mud 3 може ли да се кара на асфалт. Проблема е че живея в центъра на София и не разполагам с кола. Ходя и се връщам от Витоша по old school начините. Вярно че от кабинковия до НДК е 10 км но все пак...
Ride_or_Die написа:То че не е редно не е. Гумата за кал не е за асфалт това ми е ясно. Питам просто дали ще издържат такова разстояние. Представянето им на асфалт е без значение.
Мерси.
Migel написа:Здравейте момци!Някой може ли да ми каже от къде мога да купя Michelin DHMud 3.Говоря за България.
Мерси!
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 10 госта