bikes_dh написа:...резбата на шока е трътната леко на криво...
дабълютиеф?!?

bikes_dh написа:...резбата на шока е трътната леко на криво...
Кратка информация
2.2 / 2.4 междинен модел, предназначен за байкари, които карат на гланицата между XC и Freeride
IceFreak написа:продавам горе споменатия шок! за повече информация скайп: thegreech или телефон 0895 62 66 68 айде сас здраве за наздраве!
veskoz написа:http://www.mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?f=17&t=63949#p578982
Пак твоя човекНаистина има нужда да го продаде. Баси 5 минуса само от 1 обява.
dEcLiNe написа:Ама си ми хитър, ама си ми хитър и си смешен даже....Какво повече да се иска от теб!
veskoz написа:dEcLiNe написа:Ама си ми хитър, ама си ми хитър и си смешен даже....Какво повече да се иска от теб!
Пич, стига!
Днес явно не ти е ден. Вредиш си сам. Няма смисъл да се заяждаш с никой... особено със Сатаната!
Цял ден гледам неуместни постове от твоя страна. Защо? И аз имам криви дни и ми иде да си го изкарам на всеки покрай мен, и единственото лекарствокоето съм намерил например е да си пусна Jazz Radio и да ми е през курбела... дори при шофиране в София го препоръчвам горещо. Ако сам не си туриш оковите на спокойствието - няма кой!![]()
Antares написа:За тия пари по-скоро ще си вземе Опел...
Antares написа:За тия пари по-скоро ще си вземе Опел...
Продължаваме с уместните постове.
dEcLiNe написа:...само един от модовете в пазара ме изнерви!
liblibiq1 написа:...тениска на Райс Фейс...
pihlivanin написа:търся горепосочената вилка в добро състояние без цепнатини и разни такива до към коледа кова година на седна до 100 лева . Скупе : emo_15964![]()
Здравейте на всички продавам горе посочената рамка бехемот рамката я давам със средно,курбели,педали,оптегач,задна капла,чашки и ухо за 90 или 100лв. цена по договаряне.Рамката беше цепена отзаде под седалката обаче е заварена и челото е подсилено защото е карано с вилка 888 коята може да шчупи челото от тогава рамката не е чупена сукана и цепена.И щте помоля админа да не ми трие темата както предишните три БЛАГОДАРЯ ВИ![]()
![]()
пишете ми на скаип:dimokiko
dancho717 написа:аз така на 1 колело му скъсах вилката като махнах обтегача и веригата прекалено много я обтегнах,но ако имаш обтегач няма как да стане...
Здравейте на всички продавам горе посочената вилка със 13-14ход с настройки за мекост и твурдост понеже вилката е като нова мисля цената и да е 50лв твърдо снимки по скайп:dimokiko и щте помоля админа да не ми трие темата като предишните три БЛАГОДАРЯ![]()
![]()
Може да добавя нещто към вилката
MAster4o написа:Лятото до септември:
http://www.album.bg/mastercho/images/20177254/
Сега:
http://www.album.bg/mastercho/images/20177280/
Предстоят още абгреиди
a e shhhh 6o mahna obqvata vee as sa kak 6e prodam na dedo koleda topkite , taaa te sa mn zapazeni nekoi ako iska da mi zvanee po mobifona aaaaaaaaaa nz koi mi istri obqvata ama 6e go ritam 4uli we bokluk mamka ti aaa mehdu drygoto ne s1m vijdal maika ti na rabota skoro taq ve4er she izliza li ? ?deeeba maika vi debaaa prosta deba u glypacITE shibani
dancho717 написа:аз така на 1 колело му скъсах вилката като махнах обтегача и веригата прекалено много я обтегнах,но ако имаш обтегач няма как да стане...
PtD написа:Мда. А сега да размислим върху това, кой няма да пише една седмица тук...
Ozzie написа:Само седмица? Много си добричък!
Аз щях да му накова канчето поне за две седмици!
veskoz написа:Ozzie написа:Само седмица? Много си добричък!
Аз щях да му накова канчето поне за две седмици!
И аз се Учудих. Празниците правят чудеса.
mil4o3 написа:Здравейте колеги .Имам следния въпрос,наскоро си взех рамка (ram freraid 07)
mil4o3 написа:Здравейте колеги .Имам следния въпрос,наскоро си взех рамка (ram freraid 07)
denikolev написа: фреерайд, далнхил
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта