Погледите ви са...

DTD написа:...hone... НА ОС...ухото....сe счупи
_SoRa_ написа:Все пак и той /по-точно тя/ семейство храни.
dEcLiNe написа:DTD написа:...hone... НА ОС...ухото....сe счупи
Аз ли не разбирам или.....
![]()
hitar_potar написа:....понимайш?
hitar_potar написа:...Fanatico написа:...
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
Дано ти се счупи climber-a докато караш DH или ФР лайно
NeNo написа:И аз ще пиша чак догодина![]()
![]()
Ozzie написа:минах набързо през магазина, сметката чукна точно 6.66 BGN
![]()
![]()
dancho717 написа:аз така на 1 колело му скъсах вилката като махнах обтегача и веригата прекалено много я обтегнах,но ако имаш обтегач няма как да стане...
Напазарувал си е пентаграми, кози глави, черни свещи и прилепиFUNN написа:Ozzie написа:минах набързо през магазина, сметката чукна точно 6.66 BGN
![]()
![]()
Какво си купил?
Stanev написа::offtopic: Така, че за лятото си търся запазена рамка РАМ АМ. За оферти на ЛС
Antares написа:Абе 'шо не моем да фляснем минус на те туй мнение?
ico 1 написа:... Всички до 16 г са деца. Поздрави от чичо ви Ицо!
Fanatico написа:Отпред може и 3.0 да сложиш, но нали ти казвам, колкото по широки гуми - толкова по мудно и тежко става колелото.
Иначе 2.35 + 2.1 си е перфектна комбинация за XC (според мен).
EccentricMOTION написа:Как се казва на снимка със софиянец?
Отговор: фотошоп
daf4ov написа:Fanatico написа:Отпред може и 3.0 да сложиш, но нали ти казвам, колкото по широки гуми - толкова по мудно и тежко става колелото.
Иначе 2.35 + 2.1 си е перфектна комбинация за XC (според мен).
Аз ли съм подразнен нещо или ми прави впечатление че почна много да пишеш наляво надясно и да знаеш...
lowriders написа:Извинявам се зано имам един въпрос относно дебелината на гумите за спускане.С по-широките гуми не се ли увеличава скороста при спускане? Знам,че при колите по-широките гуми увеличават драстично скороста.
Ozzie написа:Значи на Пижо (1.9 TD, 66 kW), ако му сложа гуменки 255 (вместо оригиналните 185), трябва да мине 200 км/ч.!!!
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта