Тема за пияндета

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Re: Тема за пияндета

Мнениеот lastborn » Пет Дек 04, 2009 5:04 pm

баш по празниците аз съм на инжекции
никакъв алкохол :boggled:
Аватар
lastborn

Рейтинг: 1169

Мнениеот Daniel Panev » Пет Дек 04, 2009 8:33 pm

Е що? Той може и венозно...
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш" :evil:
Аватар
Daniel Panev

Рейтинг: 2000

Мнениеот PowerSlide » Пет Дек 04, 2009 8:45 pm

Никакъв алкохол без каска :smash: и ръкавици евстествено :D
Изображение
Аватар
PowerSlide

Рейтинг: 1995

Мнениеот Анелия » Съб Дек 05, 2009 6:27 am

Въпреки протекцията, днес пак ме боли глава :banghead:
Аватар
Анелия

Мнениеот daf4ov » Съб Дек 05, 2009 11:13 am

Брехх как ми се допи...
Месец и половина не съм пил по сериозно алкохол,само по някоя друга биричка :)
Nothing compares to the simple pleasure of a bike ride :)
Аватар
daf4ov

Мнениеот Анелия » Нед Дек 06, 2009 12:21 am

Aneliya се присъедини към групата Пия 3 бири и ставам Immortal. · Добави коментар ·Харесва миВече не харесвам
:beer: :beer: :beer: :evil:
Аватар
Анелия

Мнениеот bio » Нед Дек 06, 2009 8:43 am

таз група сега я видях ... тя Шуменска ли е ? защото видях един приятел от Шумен там ...
анти-каски !!!
Аватар
bio

Мнениеот HAMMER T » Нед Дек 06, 2009 3:14 pm

Прибрах се във фаза плазмодий по малките часове на ноща, а сега съм на работа. Няма справедливост на този свят. А и е Никулден, мъка, ще се пие пак ... B.T.W. Честито на празнуващите.
Изображение Кирилица ис нот дед
Аватар
HAMMER T

Рейтинг: 1256

Мнениеот 25thframe » Нед Дек 06, 2009 3:24 pm

Довечера ще си говоря с една литър и половина Grolsch. :liplick:
Аватар
25thframe

Рейтинг: 1860

Мнениеот lastborn » Нед Дек 06, 2009 4:20 pm

абе тука секи 2-ри.... 1.5-ти е алкажник :D к'во праите хора ....
Аватар
lastborn

Рейтинг: 1169

Мнениеот bluskanie » Нед Дек 06, 2009 4:40 pm

СложИл съм у хладилникот едно телишко бело, а пастърата чака да бъде изпържена :liplick: После ше минем към по-сериозното пиенье :P
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот azze » Сря Дек 09, 2009 1:17 am

Рекламата показва колко е важна бирата за един мъж - http://www.youtube.com/watch?v=kxxfoo5VOjE&NR=1 :D
"Най-голямото доказателство за съществуването на разумен живот във Вселената е,че досега никой не се е опитал да се свърже с нас."
Аватар
azze

Рейтинг: 1731

Мнениеот cvb » Пет Дек 11, 2009 6:16 pm

майка да не си..Изображениекой съм азИзображениевелосиРАПТОР цъкащите минуси имат малка пишкаИзображение
Аватар
cvb

Рейтинг: 859

Мнениеот boriss13 » Пон Дек 14, 2009 12:33 pm

:xx(: мноу зле :xx(:
Най-дългите пътешествия най-често започват с думите: "Зная по-кратък път!!!"Изображение
Аватар
boriss13

Мнениеот Анелия » Нед Дек 20, 2009 9:46 am

Ей, отдавна не е ъпвана тази хубава тема!
Весели празници!
Аватар
Анелия

Мнениеот 25thframe » Нед Дек 20, 2009 11:10 am

Мдаа, аз вече ъпвам с бутилка литър и полвина златисто старозагорско пиво, пък ще видим ...
Аватар
25thframe

Мнениеот daf4ov » Нед Дек 20, 2009 11:24 am

Това е денят в който се отказвам от пиенето...малко след дъжд качулка де ама...много ми дойде :V:
Nothing compares to the simple pleasure of a bike ride :)
Аватар
daf4ov

Мнениеот Анелия » Нед Дек 20, 2009 2:30 pm

Винен кебап с вино :drunk:
Условията не позволяват каране на колело, няма друго какво да се прави около печката :dontknow:
Аватар
Анелия

Мнениеот 25thframe » Нед Дек 20, 2009 4:29 pm

Анелия написа:Винен кебап с вино :drunk:

Аааа сила! Аз продължвам, втората двулитрова Шуменско вече се отвори ...
Аватар
25thframe

Мнениеот cvb » Пон Дек 21, 2009 9:35 am

Алкохолен зодиак

Овен или зодия Ракия

Разнолики, но и разнодъхови са родените под знака на ракията. С право българинът отколе вика: Миришеш на ракия, а не на простотия. Жената от тази зодия понякога я наричат слаба ракия, но често тя се оказва скоросмъртница или пукница. Мъжът Ракия е с лют нрав, а за да няма махмурлук , не става от масата.
Държавата България е под този знак. Зодия Ракия винаги удря и неукия, и професора там където трябва – първият в краката, а вторият в главата.

Телец или зодия Водка

Широки души са родените под знака на Водката. Жената Водка можете да я притежавате физически, но духовно никога.Мъжът Водка е повече брат – с него винаги можете да се сортачите за някое мероприятие, било то цяло или половинка. Под този знак беше държавата СССР, но я гаврътнаха на екс, та остана само химнът – частушка Не хочу в забой, а хочу в запой. Родените под знака на Водката нямат проблеми в секса, тъй като са еднакво добри както в леглото, така и под него.

Близнаци или Вино

Родените през първата половина на зодията са Бяло вино,а през втората Червено. Първите ги предпочитат студени, вторите със стайна температура. Но и двата вида винаги са добре приети, защото както твърдят древните римляни – в тази зодия е истината. Словоохотливи са – почнат ли веднъж, спиране няма. И не ревнуват, ако сте използвали за аператив компанията на някоя друга зодия. В секса обаче могат да ви предложат нещо с остатъчна захар, от което на другия ден боли глава и се появяват киселини, но това са рисковете на сладкия живот.

Рак или Ром

Здраво стъпили на четири крака върху житейската палуба са родените под знака на Рома. Това са хора, призоваващи към пътешествия. Девизът им е Всички пътища водят към Рома. Способни са да убедят всекиго да им даде и последната си стотинка, та да я изпият заедно, като през цялото време пеят и танцуват от радост. Държавата Куба е под този знак, но там Ромът вече е с купони.

Лъв или Уиски

Родените под знака на Уискито са достъпни, но не за всеки. В погледите им почти винаги блестят бучки лед.
Жената Уиски по правило е с повечко лед, което е сигурен признак, че ще ви изпързаля. Не може да и се отрече обаче, че винаги го прави фигурно – с висока оценка за артистичност. Мъжът Уиски не пада по долу, напротив винаги е отгоре. Компанията на тази зодия укрепва сърдечния тонус и подобрява мозъчните функции.
Държавите Великобритания и САЩ са под знака на Уискито, затова са на свръх световно дередже.

Дева или зодия Бренди

Добри партньори са родените под знака Бренди – интимни, но достатъчно делови. Много често обаче, те са интимни в бизнеса, а делови в секса. И все пак е по добре да им се доверите за валутна операция, отколкото за хирургическа. Жената Бренди гледа повече на кафе вместо в очите. Мъжът Бренди пък предпочита да си гледа работата т.е. да пие без да се откъсва от ръководството. Пазете се от неговия неотразим слънчев удар – така ще ви замае главата, че ще ви я докара до състояние на изтръпнал крак.

Везни или зодия Мента

Родените под знака на Ментата са красиви на вид, с което могат да подлъжат всички. Жената Мента често намира призванието си в търговията, а мъжът Мента в политиката. В последно време повеч ментарджии се занимават с ментиджмънт. В редки случаи обаче могат да решат нечии проблеми – само ако са стомашни .

Скорпион или зодия Джин

Привидно затворени, родените под знака Джин винаги са способни да ви изненадат, като се извисят. Духовното е тяхната стихия и те много добре си знаят цената. Истинският Джин не е за всеки – логото му е Аз съм дух, другите да се издухат. Жената Джин и мъжът Джин могат да създадат добро, отлежало семейство, но не бива да им се дава много свобода. Изтървете ли веднъж духа от бутилката, край – повече не го търсете, ами купувайте друга бутилка. Впрочем представителите на тази зодия не обичат да ги затапват.

Стрелец или зодия Коняк

Родените под знака на Коняка са достолепни и внушават респект. Хич и не правете опити да им сваляте звездите, те държат на своите. Е, жената Коняк не би имала нещо против да свалите самата нея, но обезателно в хотел с мнооого звезди. Мъжът Коняк е толкова словоохотлив че заради сладката приказка би пренебрегнал не само съпружеските си отношения, но и извън съпружеските си. Под знака на Коняка са Грузия и Армения – все държави, които напоследък виждат звезди посред бял ден.

Козирог или зодия Мастика

Студени външно но точно с това привличат околните родените под знака Мастика. Тяхното кредо е – Никаква мистика, всичко е Мастика. Жената Мастика е идеална съпруга, символ на семейния мир – с нея под маслинови сенки замезват с маслинки. Държавата Гърция е под знака на Мастиката, но там на тази зодия и казват Узо.
Мъжът Мастика е способен на всичко – особенно го привлича зодия Мента за така наречения сексуален облак. В семейството си обаче той няма проблеми – винаги има кой да се погрижи за жена му.

Водолей или зодия Вермут

Изключително общителни, родените под знака на Вермута нямат нищо против да ги забъркват в служебни или интимни коктейли. В резултат на последните се явяват много смесени бракове. Всички от тази зодия обичат да ги клатят – вярват, че така коктейлът става по хубав. Тяхната всеотдайност ги издига в службата, защото те умеят да придава сладост. Единствено не фигурират в съставките на коктейл Молотов, но пък се знае че самият Молотов е бил роден под знака на Вермута, което се оказва пагубно за Вермахта.

Риби или зодия Бири

Светли и тъмни биват родените под знака Бири, но и двата вида обещават светло бъдеще. Всеки търси тяхната компания особенно сутрин. Пред житейската пяна тяхната е за предпочитане. Жените Бири винаги са на една ръка разстояние, а мъжете Бири винаги знаят защо. Под този зодиакален знак са много държави, като Германия и Чехия се чустват най-щастливи. Бирите са приятни на вид, спретнати – винаги с бяла якичка. Особенно шофьорите са ненаситни към тях, макар винаги да твърдят, че са били само с една. :lol2:
майка да не си..Изображениекой съм азИзображениевелосиРАПТОР цъкащите минуси имат малка пишкаИзображение
Аватар
cvb

Мнениеот cvb » Чет Дек 24, 2009 7:34 pm

:combust: :agree: :banghead: :banghead: :banghead: :crazy:
Аватар
cvb

Мнениеот TheAnimal » Вто Дек 29, 2009 10:08 am

Уж излезнах за малко и то каква стана пак :banghead:
"Всеки знае, че една жена е твърде силна за един мъж."
TheAnimal

Мнениеот 25thframe » Вто Дек 29, 2009 11:47 am

Брях, аз даже няма нужда да излизам ... някой ми е оставил половин бутилка ( то си е цяла дамаджана ) VINO DA TA VOLA ROSSO 10.5% и вече изпих третата чаша, а уж щях да ходя до Plesio за едно сивичко Fujitsu. :santa2:
Аватар
25thframe

Мнениеот cvb » Чет Дек 31, 2009 7:52 am

I Ain't no AlcOhOlic, jUSt a DRunK... :D :lol2:
Аватар
cvb

Мнениеот 25thframe » Чет Дек 31, 2009 8:59 am

Наздраве, аз вече пия първата си бира в едно кафе в Света Тройца, а след час потегляме за Своге. :beer:
Аватар
25thframe

Мнениеот Fanatico » Чет Дек 31, 2009 9:31 am

Тази вечер се очаква темата да живне. :rofl: :evil:
Аватар
Fanatico

Рейтинг: 1942

Мнениеот Минчев » Чет Дек 31, 2009 1:24 pm

Ооооо, тази вечер ще става "мазало" ! Момчета, дано сте с мен! :D
Минчев

Рейтинг: 1160

Мнениеот BurNiNg_IcE » Пет Яну 01, 2010 1:11 am

Почна сее.... :D :drunk:
Занимавам се с внасянето на колела/части за колела от PinkBike/Aнглия/, за повече информация - ЛС!
Mоля, да ми пишат само наистина заинтересовани хора!
Линк към по-големите внесени части до момента.
Аватар
BurNiNg_IcE

Мнениеот azze » Пет Яну 01, 2010 1:24 am

BurNiNg_IcE написа:Почна сее.... :D :drunk:

Шшшш,трай си там и ме остави да си доизпия Старопрамен-а. :D :beer:
"Най-голямото доказателство за съществуването на разумен живот във Вселената е,че досега никой не се е опитал да се свърже с нас."
Аватар
azze

Рейтинг: 1731

Мнениеот 25thframe » Пет Яну 01, 2010 3:05 am

Ах, ах колко вървежен Beefeater с краставичка, с лимон, с портокал, вървиии...
Аватар
25thframe

ПредишнаСледваща

Назад към Бла - Бла