hitar_potar написа:абе 1 тъп въпрос, който ме мъчи от определено време, а нз разискван ли е тука:
защо повечето байкъри, независимо десничари или левичари (... или леваци), предпочитат и им е по-удобно в повечето случаи, ако решат да занесат колелото със задната спирачка, да го направят наляво?
25thframe написа:Ако сега се нулират постовете на veskoz, за колко време ще стигне сегашната бройка, като не изхождаме от форумната информацията по колко поста пише на ден ( аи тя смята от датата на регистриране), а от това че трябва бързо да си върне предишната бройка.
25thframe написа:Ако сега се нулират постовете на veskoz, за колко време ще стигне сегашната бройка, като не изхождаме от форумната информацията по колко поста пише на ден ( аи тя смята от датата на регистриране), а от това че трябва бързо да си върне предишната бройка.
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Alpina написа:Кога ще спре болката?!?!?!?!?
veskoz написа:...
daf4ov написа:...конкуренция на байкрайдър...
Може и паметта да е отишла. Ако в сервиза не могат да ти кажат какво е - смени сервиза. За да стигне до OS - процесора работи. Може от умрял диск да е проблема. Проблемите с паметта имат стотици проявления. Възможно е дъното наистина да е дефектирало. Най-добре - смени сервиза.SeSSion написа:Искам да питам, когато на един компютър му е изгоряло дъното или процесора, той може ли да тръгне до някаде.
Пример: Когато включа единия ми компютър той тръгва до там, до където почва да зарежда Windows- а, но самия Windows не тръгва. Носих го на сервиз и казаха, че не е от Windows- а, а че дъното или процесора или и двете са изгорели. Според мен, акоса изгорели не би трябвало да тръгва но не знам.
azze написа:Могат ли да се купят от някъде лепенки за вилка?Тоест на мен ми трябват XCR лепенките на ботушите.
Знам,че могат да се поръчат,ама за вилка за 150 лева няма да дам 40 лева за стикери.Нещо по-евтино?
za6tovsenamen написа:пускат ти го за 2 минути на плотера
gengaro написа:Защо родителите ми ме карат да ставам след като още ми се спи и като стана ми казват да права каквото искам ? Някфо удоволствие ли им доставя ? Не ме вдигат в 7 ами няъде към 10 примерно !!