veskoz написа:THEZOGGO извинявай братле !

Няма за какво.

Какви планински колоездачи сме по дяволите ако няма трудности. Само ако срещнеш трудности можеш да добиеш представа на какво ниво си към момента. Мисля че карането си заслужаваше. Макар да бяхме само 2-ма човека, което наистина ме очуди, предвид хубавото време, според мен си направихме карането. Вярно връщането не беше точно по план, спуснахме се по паветата и по асфалта но предпочетох да е така защото към настоящия момент не бива да настивам. А горе наистина си имаше сняг, и доста локви на места.

Доста снимки и видео направихме. Снимките в момента се качват в Пинк Байк. а видеото ще го компилирам малко по-късно.
Не съжалявам за днешния ден. а могат да съжаляват само тези които не успяха да дойдат. Щяхме да местим падналите борове от пътеката към Белята Вода по лесно и бързо ако бяхме повече хора.

Лично аз искам да повторим маршрута но за мое съжаление ще мога чак до година.

Имаше доста туристи в планината и времето беше наистина благоприятно. Горе на 1700 м. имаше мъгла и нямаше смисъл да снимам. Снега започна малко над Златните мостове като между х.Кумата и х.Еделвайс имаше доста сняг. Както казах съм много доволен от днешния ден, не бях карал от 3 седмици откакто имаше Цър Пър и разбира се това си пролича. Абе какво да ви кажа, който кара редовно няма проблеми. Който не кара редовно и не поддържа форма се движи бавно и донякъде неуверено. Не съм сигурен колко минути видео направих общо. Би трябвало да са някъде между 15 и 20 мин. Как ми се иска камера за каската, ама уви нямам. Опитах се да снимам в снега докато карам, но не ми се получи. Нямаше как да държа рулята с една ръка, абе ще го тренирам и ще стане хахаххаха.

В момента на Витоша е доста красиво. И каменните реки са прекрасна гледка. А иначе положението е такова, че има доста изкоренени дървета, прекършени и т.н както ще се види от мат'ряла.

На спускането от Златните мостове по посока Тихия кът засякох един колега на който успях да мерна само вилката Fox 160 mm. Ако чете темата да каже кой е бил. Обаче да ви кажа направо незнам как бяхме само двама човека. Пуйката ли ви натежа, какво ли е ставало вчера незнам ама изпуснахте много хубава разходка. Дано някой път успеем да се съберем повече хора и да повторим маршрута. Аз да си призная, нещо ми измръзнаха крачетата и това беше единствената причина да искам да се спуснем по паветата и асфалта. Ама горе си имаше доста сняг, доволно големи преспи, така и не снимах един гьол, малко ми беше да хвърля колелото в него и да направя няколко кадъра, ама вече доста се бяхме понамокрили и двамата та продължихме да се движим. Незнам какво да ви кажа повече. Те снимките и видеото ще детайлизират разходката. А вие може само да си хапете ушите, че не дойдохте (шегувам се). С нетърпение чакам да се съберем повече хора и да направим едно каране.

ЕдитЪ:
А'е, докато го пишех тва словоизлияние, снимките се качиха, цъкайте на линка.
ЦЪК
Canyon Ultimate AL SLX *Ultegra, Mavic / Grand Canyon AL SLX 9.0 * DEORE XT, Fox Performance, Mavic / SCRAPPER XC 3.7 LTD
Tief im Herz - Canyon Radfahrer