Всичко започна така :

Това е вече след боята

Ето и педалчетата за които спестявах месец и половина

Новите обуща !

Утре ще до продължа темата,защото сега трябва да ставам!

marsa написа:ЕвалЯ! Добро Балкан-че.
FighteR написа:тоя ръждилник.
FighteR написа:Голям маниак, наистина и аз трябва да те поздравя.
outfaced написа:евала![]()
![]()
dibo92 написа:outfaced написа:евала![]()
![]()
Супер се е получило.Ако му намериш и калниците и ги пратиш за хромиране ще стане супер крузър.
edinmilion написа:еха колко километри имам изминати с балканче, но модела с 20" задно и 18" предно колелета и голямата седалка...много здрави машини, не напразно тежаха по 25кг. (предполагам), а и като се сетя по 3 хлапета сме се спускали на "контричка" от планината и е нямало жертвиЕ моето мина през краката и ръцете на малкото дропче (малкия брат) и най вероятно останките му са някъде на село, без възможност за реставрация...
![]()
Прераждането което ти си направил кефи многоТова колело е с голяма сантиментална стойност евала!
Вилката написа:Браво!![]()
Много си се старал![]()
Само внимавай със скокове и дропове! Аз карах точно такова като малък (преди има-няма 20 години) и по няколко пъти късах едни и същи заварки - заварките на тръбите към пластините, които свързват 2-те половини на рамката, и заварката на долната тръба към седалковата. На няколко пъти излизах с един велосипед и се прибирах с два моноциклета
moni1995 написа:А ето и една снимка как ДропвЪм малко стълбета
![]()
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
Ozzie написа:moni1995 написа:А ето и една снимка как ДропвЪм малко стълбета
![]()
Снимай същото с каска и веднага те номинирам за снимка на седмицата!!!
Unnamed написа:Събрат по неволя![]()
Не те плаша но внимавай защото почват големи ядове и спазвай стриктно препоръката на докторите![]()
![]()
![]()
Оздравявай бързо ...
Назад към Радост за окото (видео и снимки)
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 9 госта