Паганските религии не са имали свещенници. Имали са духовни водачи, но свещенниците са в християнството. И точно католиците са били познати с тоталната ксенофобия.kikon написа:Кво ви става бе хора?! Пускам нещо inspirational и всички наскачат като езически свещенници.
sunny_thorn написа:аз се бях скарал с брат ми и ги беше сложил нарочно в буркан с олио за два дена
Цял ден бях по зъболекари. Един ме почна, друг ме довърши. Вадиха ми корена на един зъб изродите.Ozzie написа:
P.S. боли ме зъб
Мога да ти дам моята парола и газ на простотиите с пълна сила.Antares написа:Току що открих, че споменатата (в не помня коя тема) бивша продължава да чете всяко едно мнение, което напиша и учудващо - sniff-и и тукWireshark ряпа да яде! Мале останаха ми само геймърските форуми "непокътнати"
Още един притесненAlpina написа:Antares, как го установи, ако не е тайна, че ми е интересно
Поиска ми обяснение за мнение, написано тук. С включен цитат. Разбира се това доведе до масов ignore. Много мразя хора тип сенки - след теб на всяка крачка...Alpina написа:Antares, как го установи, ако не е тайна, че ми е интересно
Antares написа:Много мразя хора тип сенки - след теб на всяка крачка...
nothingcool написа:X_NRG написа:
Каква е вилката?
Рамката е дуро трипъл...
Fanatico написа:nothingcool написа:X_NRG написа:
Каква е вилката?
Рамката е дуро трипъл...
![]()
Alpina написа:X_NRG, да размяташ 25 двулевки не е особено идейно или показно... а 50 монети от по лев може да е и опасно![]()
Лошо няма със салфетките, че има и някакви комплексарчета там понякога, дето може да се избият за тях и да направят сакатлъка
Пък и 50лв за 6 купчинки салфетки ( не съм се интересувал толкова ли струва де), на фона на 280лв за бутилка водка (ама пък как ти се търка сервитьорката докато ти сипва) може би да не е лош вариант в нечии очи
А за повечето посетители на това място (Фолк клуб HELP в Син Сити) бих казал, че са далеч от тези в масовите чалготеки, може да се правят какви ли не неща, но ми се е случвало един от известните "добре облечени бизнесмени" да ме бутне без да иска в суматохата, да се обърне, каже извинявай, дигне наздравица и черпи "още едно от това което пие"... просто се забавляват и няма онези сценки с доказващите се, които съм виждал например в една известна кюстендилска дискотека (дупка според мен и съжалявам за "удовлствието" че съм бил там), в или разни студентскоградски такива, в Благоевград и т.н.
Че имало и дебили - имало е, ама няма нищо общо с обстановката по чалготеките... или поне беше така допреди 2 години...
Antares написа:Да де, ама що да мисля, като мога да се излагам
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта