X_NRG, да размяташ 25 двулевки не е особено идейно или показно... а 50 монети от по лев може да е и опасно
Лошо няма със салфетките, че има и някакви комплексарчета там понякога, дето може да се избият за тях и да направят сакатлъка

Пък и 50лв за 6 купчинки салфетки ( не съм се интересувал толкова ли струва де), на фона на 280лв за бутилка водка (ама пък как ти се търка сервитьорката докато ти сипва) може би да не е лош вариант в нечии очи

А за повечето посетители на това място (Фолк клуб HELP в Син Сити) бих казал, че са далеч от тези в масовите чалготеки, може да се правят какви ли не неща, но ми се е случвало един от известните "добре облечени бизнесмени" да ме бутне без да иска в суматохата, да се обърне, каже извинявай

, дигне наздравица и черпи "още едно от това което пие"... просто се забавляват и няма онези сценки с доказващите се, които съм виждал например в една известна кюстендилска дискотека (дупка според мен и съжалявам за "удовлствието" че съм бил там), в или разни студентскоградски такива, в Благоевград и т.н.
Че имало и дебили - имало е, ама няма нищо общо с обстановката по чалготеките... или поне беше така допреди 2 години...