TheAnimal написа:Абе, другият уикенд е 4-ри дневен заради 22-ри Септември. Та айде дасе оргенизираме за Безбог. Желаещи?
Гледай само това да не попречи на Македонията
TheAnimal написа:Абе, другият уикенд е 4-ри дневен заради 22-ри Септември. Та айде дасе оргенизираме за Безбог. Желаещи?
IVO Jordanov написа:Някой???
Frida написа:Там Февруари 10-25 винаги валище видиш
Frida написа:HepBeH_XaMcTep, кажи кви са ви плановете, че и аз да се организирам! Ще се радвам да се засечеме горехахаха . А и още нещо като решавате кои дни да ходите изберете повече дни от седмицата, защото събота и неделя местните и др са там и е много тегаво... опашки на лифта, опашки за супата...
Тая година на Висшата инстанция и заяде кранчето лошо, ама ще се оправиAdmin написа:Ама айде все пак висшата инстанция да се смили и да пусне повечко снежец още до края на януари... не ми се чака чак до март!
Местните са кофти хора, ни супа, ни писти от тяхFrida написа:защото събота и неделя местните и др са там и е много тегаво... опашки на лифта, опашки за супата...
А с кви превозни средства ще сте по пистите? Нещо Животното хептен ме омота - не я кефи вече борд, па не давали с байк... е с найлони ли ще сте или само за кръчмата идватеHepBeH_XaMcTep написа:Ще се закараме 30-тина души....
само да решим кой уикенд
Вилката написа:А с кви превозни средства ще сте по пистите? Нещо Животното хептен ме омота - не я кефи вече борд, па не давали с байк... е с найлони ли ще сте или само за кръчмата идватеHepBeH_XaMcTep написа:Ще се закараме 30-тина души....
само да решим кой уикенд
gdude написа:едвам ме нави![]()
май тая година ще се кара борд
Назад към Клубове, групи и организирани карания
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 15 госта