stefanakus и историята: Уговоряме да купувам рамка с разни други части, уверява ме, че е съгласен.
Какво следва: Идва уговорения ден на размяната, но се оказва, че човекът въобще не си е направил труда да разглоби колелото..
Следващ ден: болен с 39градуса... ок, разбирам, отлагаме го
След 2 дена: получавам съобщение, че някакъв си май ще иска да го взима цялото, и той знаел, че не било коректно така, ама щял да "размисли"
После: бил на някакви бани да се лекува до края на седмицата. /скокна с 39те градуса да се лекува/ Ок, отново ще изчакам.
Следващ ден: нова история: не знаел "какво е положението" /любимата му реплика, която най-често повтаряше/ , баща му искал да го продаде на някакъв друг човек.
Следващ ден: не вдига, затваря, изключва си телефона
Следващ ден: било "капарирано" от някакъв човек на баща му, и било водено на сервиз, и той не знаел какво ще стане с колелото
След което ми казва, че щял ОЩЕ 1 СЕДМИЦА да се лекува на въпросните бани, трябвало да се чуем след това

, така се надяваше да продължи да ме размотава вместо да ми каже в прав текст какво смята да прави.
Същевременно на други хора съобщава, че рамката е продадена.
Повечето време не само че ме размотаваше с абсолютно небивали истории, ами повечето разговори аз се набутвам, само за да ми губи времето.
е, вадете си изводите.