TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
sos написа:Еи момчета да ви приземя малко,горе посочените каки не може да си позволите парите само за бельото
sos написа:Еи момчета да ви приземя малко,горе посочените каки не може да си позволите парите само за бельотоЕ все пак мечтите са безплатни,да си давим нашите вълци и да сме доволни
sos написа:Еи момчета да ви приземя малко,горе посочените каки не може да си позволите парите само за бельотоЕ все пак мечтите са безплатни,да си давим нашите вълци и да сме доволни
PtD написа:@Анелия, жените нямат думата да оценяват други жени
Тая може само да й изкъртя краката и да ги ползвам за щеки...fall_out написа:Това е най-красивата жена съфорумци!
fall_out написа:Това е най-красивата жена съфорумци!
PtD написа:@Анелия, жените нямат думата да оценяват други жени
25thframe написа: ... я чекни прикаченият файл.
Анелия написа:PtD написа:@Анелия, жените нямат думата да оценяват други жени
Ти ще кажеш. Иначе за какво ще си говорим с приятелите ми мъже
![]()
25thframe написа: ... я чекни прикаченият файл.
Анелия написа:Твоя ли е
bluskanie написа:Само дето няма цици
bluskanie написа:Само дето няма цици, което хич не е хубаво... иначе всичко е супер, руса, сини очи, хубави устни... чудна
25thframe написа:Знаеш ли, изглежда аз съм един от малкото хора, които не харесват големи женски гърди.
25thframe написа:А иначе, на девойката от снимката, въобще ни ми се струва, че са й малки.
+125thframe написа:Знаеш ли, изглежда аз съм един от малкото хора, които не харесват големи женски гърди.
Antares написа:+125thframe написа:Знаеш ли, изглежда аз съм един от малкото хора, които не харесват големи женски гърди.
Рядко големите гърди са и стегнати. Обикновено като падне сутиена висват като на дядо мраз чувала. Или ако нямаш късмет - като ушите на дакел.
Нито едно от двете не ми харесва.
Рядко, рядко, ама като попаднеш на тях, забравяш за малките.Antares написа:
Рядко големите гърди са и стегнати.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта