veskoz написа:Моят байк мечта го взе най-злият модератор!![]()
Здрав и пъргав да муй!
Това съм го пропуснал, но благодаря.
И всъщност не е недостижима мечта.

veskoz написа:Моят байк мечта го взе най-злият модератор!![]()
Здрав и пъргав да муй!
Biker_pld написа:...
предна гума:shwalb
задна главина:жойтек (сингал главина)
лапа:нз ква бе6е
...
PtD написа:25thframe написа:
Що ми се струва че и PtD пак будува ...
Прав беше. Само че редовно пропускам петминутката, макар и да съм обикновено буден по това време.
BurNiNg_IcE написа:PtD написа:25thframe написа:
Що ми се струва че и PtD пак будува ...
Прав беше. Само че редовно пропускам петминутката, макар и да съм обикновено буден по това време.
И даскалите в СМГ почнаха нещо много често да я пропускат.
PtD написа:Брей, още ли се казва петминутка? За първи път се появи като бях 9-ти или 10-ти клас, поредният експеримент в СМГ...
PtD написа:Аз бях. По правилата цитат с картинка подлежи на триене.
- мнения, които по някакъв друг начин затрудняват общуването във форумите (например твърде много усмивки или точки на един ред, които разтягат екрана и го правят неудобен за четене)
Ozzie написа:какво едно време?
did написа:Ozzie написа:какво едно време?
уффф... вече почна и да забравяш.
Нищо де, разбирам те. И аз така.
did написа:уффф... вече почна и да забравяш.
Нищо де, разбирам те. И аз така.
hitar_potar написа:мда, прав си - не се бях загледал в другите клипове. е те тва - http://cool-box.com/viewclip.php?id=topcheta#0 - е много весело цялото, само края му те оставя малко в недоумение дали е оживяло мацето от последната сценка, щото тва, дето й се случва, е брутално.
ЕДИТ: http://cool-box.com/viewclip.php?id=topcheta#0 - е на тва се смях през сълзи - клипа е страшно добър и песничките са много яко подбрани.
BurNiNg_IcE написа:PtD написа:Брей, още ли се казва петминутка? За първи път се появи като бях 9-ти или 10-ти клас, поредният експеримент в СМГ...
Oще се води петминутка, ама даскалите почнаха да забравят за нея от както съм 9ти клас...![]()
Fanatico написа:MTB_cross написа:еми търсих в търсачката и намерих само че събира вилка 150 ход и че е по здраво от ram 4x
Добре, ето тогава още малко инфо : рамката е от алумин.
Радваш ли на отговора ?
П.П. Когато искаш да знаеш нещо - напиши ВЪПРОСА, за да очакваш ОТГОВОР !
dEcLiNe написа:BurNiNg_IcE написа:PtD написа:Брей, още ли се казва петминутка? За първи път се появи като бях 9-ти или 10-ти клас, поредният експеримент в СМГ...
Oще се води петминутка, ама даскалите почнаха да забравят за нея от както съм 9ти клас...![]()
Попринцип, това дали ще имате петминутка много зависи от държанието ви....![]()
![]()
..или просто наличието на дупка в стената компенсира петминутката?
Какъв отговор очаква? Ами да пита това, което го интересува.MTB_cross написа:Пишете всякаква информация за рамката
Ozzie написа:мисля че и на Climber е същото
hitar_potar написа:http://www.facebook.com/pages/Menda-Stoyanova/75406554932?v=wall - една от главните фигури, на които дължим благодарности за смъкването на границата от 150 на 15 евро.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта