borislav написа:Интересува ме някой ще идва ли на Автогарата в Орландовци, защото никой ако не идва направо да си цепим към Локорско и там да се чакаме към 10.30
Някой ако иска може направо на Локорско на последната спирка да ни чака. Там ще сме към 10.00 - 10.30
Pirate написа:Боби и аз мисля да се включа
kvelikov написа:Дайте един телефон за всеки случай...
Reactor написа:Утрешният ден се очертава наистина чудесен,така че то се е видело......ще се бега от работа...![]()
Bachini,Крис и моя милост ще се появим в 10:30 направо в центъра/площада/ на Локорско![]()
Айде до утре
Едит: Напомням и аз за екипировката.
Не е нужно да я описвам подробно,всички които са заявили участие си я знаем,поне задължителната.
А за Локорско е задължителна и допълнителната!!!!
taurus13 написа:......... Какъв тип каране се планува - има ли нещо надолно като за fullface или да го карам с леката каска?
THEZOGGO написа:За Събота 09.01.2010 г. с колегата Борислав сме решили да направим Старопланинска разходка. Някой иска ли да се включи? Детайли като час на тръгване, точен маршрут, дължина на маршрута, денивелация, скорост на движение (темпо), брой изпити бири и изядени кебапчета ще се уточнят по късно.
borislav написа:Аз лично мисля на самоход до Локорско, но има опция с градския транспорт от гарата при Орландовци. Ще се кара по този маршрут http://mtb-bg.com/index.php/trails/routes/139-route051 .
valsto написа:какво се очаква да е темпото? като на гладен отиващ към кебапчета, или като на изял ги вече?
Трябва да имаш колело......
Назад към Клубове, групи и организирани карания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 8 госта