Alpina написа:Хъм, дали нямаш предвид по-скоро мястото където се обработва млякото?
Fanatico написа:...Аз съм клаймър, бях със @3a4o, когато се счупи, ама поне на 2009-та ухото не изглежда същото.![]()
Ride_or_Die написа:Някой знае ли какво е това: Ниво на предупреждение (2). Вече и в повечето раздели немога да пиша. Толкова ли завиждате какво съм про че се опитвате да ме спрете.![]()
Ride_or_Die написа:Някой знае ли какво е това: Ниво на предупреждение (2). Вече и в повечето раздели немога да пиша. Толкова ли завиждате какво съм про че се опитвате да ме спрете.![]()
dEcLiNe написа:Ride_or_Die написа:Някой знае ли какво е това: Ниво на предупреждение (2). Вече и в повечето раздели немога да пиша. Толкова ли завиждате какво съм про че се опитвате да ме спрете.![]()
Това означава, че имаш 2 предупреждения от модератор, че не си спазил правилата на форума!
п.п.При 3 такива изхвърчаш![]()
![]()
п.п.2 И аз имам 2 !![]()
Ride_or_Die написа:Изхвърчам тоест получавам бан или...
O.K написа:Fanatico написа:...Аз съм клаймър, бях със @3a4o, когато се счупи, ама поне на 2009-та ухото не изглежда същото.![]()
стига бе![]()
аз пък съм трек сешън 88
azze написа:Ride_or_Die написа:Изхвърчам тоест получавам бан или...
Не,модераторите те намират и те убиват ритуално с камъни,лопати,рендета и шарена сол.
Ozzie написа:@Ride_or_Die
Живей спокойно. Далече си от първенеца, който на шест мнения до момента има пет предупреждения.
ssickk написа:Продава се рамката за 750лв с чашки скоба и колче...
Ozzie написа:
ми новобранец, напънало го е
даже има и част втора
сега ме е страх да натисна F5, за да видя дали има продължение
дали да не го "наградя" с временна забрана за достъп до форума?![]()
did написа:
Съществува и е скъпа.
DTD написа:did написа:
Съществува и е скъпа.
Само информативно да питам, каква е разликата със другите "ниски" "волтажи" ?
Capoeira написа:последното звъчи като велоагрометър
DTD написа:Само информативно да питам, каква е разликата със другите "ниски" "волтажи" ?
azze написа:bikemania ми е голям проблем,защото никът му ми напомня за Bike mania.
O.K написа:azze написа:bikemania ми е голям проблем,защото никът му ми напомня за Bike mania.
alfer_999 каза:t0zi1 mn Tp ASaM na 9g Poi4e moga gradosi i meneo i zadna oli vs
fanatico94 каза:ei pederast, nay4i sa p1rvo da pi6e6 i togava sa hvali
е тия коментари ме разбиха
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта