http://kolelinia.com/bg/
Мнения?

Alpina написа:Смяташ ли сериозно, че в този проект има някаква мисъл, освен тази да се превърне нещо лесно, в нещо сложно...?
did написа:Що въобще я коментирате тая "идея", като е ясно, че е дело на болен мозък, който никога не се е качвал на колело и че никога няма да се реализира?
WestIce написа:Интересно ми е , ако се качат двама души в обратни посоки, как ще се разминат?Може с бънихоп
X_NRG написа:Линка ми го прати един приятел и след като го отворих първоначално започнах да се смея, защото помислих, че е ебавка, а то се оказа, че сайтът си е сериозен (до колкото може да бъде). Няма да обяснявам колко много въпроса започващи с "Как, мама му стара..." и "Защо по дяволите..." ми изникнаха в главата след това.
joropc написа:Не съм видял,че си го постнал преди мен,sorry!
azze написа:Аз предлагам пешеходците да ходят по т'ва и да ни отстъпят тротоарите.
WestIce написа:Интересно ми е , ако се качат двама души в обратни посоки, как ще се разминат?Може с бънихоп
Stancho написа:То всичко хубаво, ма с тоя канал за оттичане на вода за релса с една 2.5 гума няма как да остана вътре... При най-малкото кривване на кормилото и съм аут...
Alpina написа:Иначе за разминаванията няма какво да ги мислите, вижте, че е двупосочно
subritual написа:И освен това ми се вижда 16 пъти по-опасно от седалков лифт.Тоест-не за всеки, и кой и как ще поеме отговорноста не ми е ясно.
Все пак-идеята е много яка
Едит: Може да се направи на село с подръчни средства.![]()
tailor написа:subritual написа:И освен това ми се вижда 16 пъти по-опасно от седалков лифт.Тоест-не за всеки, и кой и как ще поеме отговорноста не ми е ясно.
Все пак-идеята е много яка
Едит: Може да се направи на село с подръчни средства.![]()
Всяка нова идея е изглеждала глупава в началото. Представяте ли си колко е опасно да се движиш на 2 колела? Това си е ненормално да не кажем че е не естествено и няма никакъв практически смисъл (виж изображението)
От друга страна това е много по-евтино за изпълнение от велоалеите. Е да има много неясноти, но пък защо да не се опита в някой парк например
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 367 госта