Един надлез е бая пари,за разлика от тия въжета.
Но понеже ме цитират,да се задълбоча:
@tailor,
Ако правилно съм разбрал идеята,то естественото балансиране,което човек прави,почти отпада.Единствено при по-висока скорост можем да говорим за някакъв баланс.Но по-високата скорост крие нови рискове,нали?
При ниска скорост голяма част от тежеста, която отива в страни ще бъде поддържана от тая скоба,която като гледам всеки трябва да монтира на кормилото си.
Въпреки,че може да е съобразено с тежеста на колоездача,там ще отива много енергия,откъдето пък следва,че ще има амортизация и някакъв % падания,дали с цялото колело,дали само колоездача.За некомфортното усещане по време на това движение няма да коментирам.
Веднъж вече паднал,задръстваш движението и си безпомощен сам на осигурителното въже.Това се случва на няколко метра над земята.Не мислиш ли,че е по-различно от това да паднеш на земята в парка и да си ужулиш лакътя?
В цирка също карат колела по въже.Но за да се реализира подобна идея за масово потребление мисля,че е абсурдно.
Споменал съм по-горе,че алтернативното мислене и новите идеи са много ценно нещо.Ама тая концепция е направо нелепа.
Иначе за разни мега футуристични клипове,както и за други по-конкретни развлекателни цели не говоря.
Това е моето мнение,поправете ме ако греша. И ме извинете за задълбаването.
Пожелавам на автора успех с проекта и много нови и интересни хрумки

ПС: И ако един такъв проект стане олицетворение на съвременните харчове с еко-насоченост,то е много жалко.