ми новобранец, напънало го е

даже има и част втора
сега ме е страх да натисна F5, за да видя дали има продължение

дали да не го "наградя" с временна забрана за достъп до форума?

PRobably написа:Велос имат ли магазин в София ?

PRobably написа:PRobably написа:Велос имат ли магазин в София ?

SeSSion написа:shaady написа:Колко върви Scott High Octane 04 втора ръка?
И аз искам да питам това.

shaady написа:Колко върви Scott High Octane 04 втора ръка?

Нико прави такива работи, ама е във Варна. Мисля, че и с поръчка по интернет ще стане.azze написа:Някой беше споменал,че като си е купил шината (предполага и главината + спици) в Байк Център,наплитането било безплатно.По принцип ли е така или е било изключение?
Търся си някъде оферта.Аванта да има.

azze написа:Някой беше споменал,че като си е купил шината (предполага и главината + спици) в Байк Център,наплитането било безплатно.По принцип ли е така или е било изключение?
Търся си някъде оферта.Аванта да има.

_SoRa_ написа:Някой ползвал ли е 661 Raji Gloves и наистина ли бързо се къса долната част? Четох няколко коментара, които гласяха, че ръкавиците се късат много бързо.
 Много леки, проветливи и приятни ръкавички.
 Много леки, проветливи и приятни ръкавички.

_SoRa_ написа:Някой ползвал ли е 661 Raji Gloves и наистина ли бързо се къса долната част? Четох няколко коментара, които гласяха, че ръкавиците се късат много бързо.

Тази тема я направих заради The Animal, а и от много време мисля, че трябва да има.
 Тази тема я направих заради The Animal, а и от много време мисля, че трябва да има.
SeSSion написа::offtopic: Тази тема я направих заради The Animal, а и от много време мисля, че трябва да има.
Ontopic Защо никой не пише в тази тема?

.
 .SeSSion написа:Благодаря за тъпия отговор.

Лифта написа:SeSSion написа:Благодаря за тъпия отговор.
Са остава и тема за тъпи отговори да си направите ...
SeSSion написа:Благодаря за тъпия отговор.

Напоследък забелязвам, че в тази тема не се задават само тъпи въпроси, а това си е чист offtopic. Много хора започнаха да избягват да питат във "веломеханик" и други подобни форуми от страх да не им падне случайно рейтинга, а предпочитат да задават сериозни въпроси тук. Все пак по-добре -2, отколкото -20
 Напоследък забелязвам, че в тази тема не се задават само тъпи въпроси, а това си е чист offtopic. Много хора започнаха да избягват да питат във "веломеханик" и други подобни форуми от страх да не им падне случайно рейтинга, а предпочитат да задават сериозни въпроси тук. Все пак по-добре -2, отколкото -20  . Тарикатски погледнато е добре, но лично аз ще слагам отрицателен знак на всеки въпрос в тази тема, който не е тъп.
 . Тарикатски погледнато е добре, но лично аз ще слагам отрицателен знак на всеки въпрос в тази тема, който не е тъп. 

Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 24 госта