PtD написа:Всъщност, изглеждат ужасно!
bluskanie написа::crazy2:
valsto написа:опс, май пак забих към темата в която съм специалисти пак ще създавам работа на модератор
ico 1 написа:Чак сега открих грешка в заглавието на темата.
Alpina написа:Ааааа, я без толкова сериозни отклонения в тази тема![]()
![]()
![]()
vpravov написа:Alpina написа:Ааааа, я без толкова сериозни отклонения в тази тема![]()
![]()
![]()
Еми тогава ще споделя нова сексуална техника,която научих наскоро.
Хващаш ушите на жената, нахлупваш и ги на очите, след което започваш да духаш в носа и така докато не си отвори устата. Целта на цялото упражнение е да се докопаш до З (Зъ) точката. Тази точка е в пъти по-силна от Г (Гъ) точката и се намира между кътниците. Същинската ловкост е - след сложни упражнения с език, да стимулираш достатъчно въпросната З (Зъ) точка, така че да успееш да я докараш до 200 минутен оргазъм, през време на който, да си изгледаш мача на спокойствие!Техниката е сложна и изисква сериозни тренировки!
vpravov написа:Иначе относно външния вид... ами аз не съм красавец, никога не ми е бил дебел портфейла, че и "пакета" не ми е нищо особено, така че преди да ме нокаутират, не си позволявах опцията да подбирам в редицата. А и колкото и самите жени да не го разбират - именно дребните недостатъци в тях са най-красивото!
Анелия написа:Да, ама богати дебелани
X_NRG написа:По темата ще кажа: Циците като са малки - ще омръзват.
Като са много големи - и задника е голям (почти закономерно е), а това е по-гадно от малки цици.
Комбинацията от малък и стегнат задник и НЕмалки и стегнати цици е печеливша.
veskoz написа:Тази тема стана повече от отвратителна.
veskoz написа:Тази тема стана повече от отвратителна.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 12 госта