Тази простотия, ако стане реалност никой няма да ходи на цирк.X_NRG написа:http://kolelinia.com/bg/![]()
![]()
Тази простотия, ако стане реалност никой няма да ходи на цирк.X_NRG написа:http://kolelinia.com/bg/![]()
![]()
did написа:O.K написа:azze написа:bikemania ми е голям проблем,защото никът му ми напомня за Bike mania.
alfer_999 каза:t0zi1 mn Tp ASaM na 9g Poi4e moga gradosi i meneo i zadna oli vs
fanatico94 каза:ei pederast, nay4i sa p1rvo da pi6e6 i togava sa hvali
е тия коментари ме разбиха
ъъъъ, това сериозно ли успяваш да го прочетеш?
Ако си успял, значи
O.K написа:тинейджърите имат свръх сили, не знаеш ли![]()
did написа:O.K написа:тинейджърите имат свръх сили, не знаеш ли![]()
Оооо, отдавна съм го забелязал. Почти всички тинейджъри са джедаи и искат да си вземат изпитите, използвайки "силата".
did написа:O.K написа:тинейджърите имат свръх сили, не знаеш ли![]()
Оооо, отдавна съм го забелязал. Почти всички тинейджъри са джедаи и искат да си вземат изпитите, използвайки "силата".
DTD написа:Дефинирай "силата".
did написа:DTD написа:Дефинирай "силата".
Умение да внушиш на човека отсреща нещо, което съществува само в твоето съзнание.
did написа:Аз тоя аватар с двете червени рогца не съм го сложил случайно.
X_NRG написа:Ще се радвам ако споделиш нещо което не знам или съм пропуснал.
X_NRG написа:П.П. И Хиподил!
И не си споменал Thyrfing и Borknagar?! Рискуваш позорно прогонване от клана!X_NRG написа:Иначе ако имаш желание можем да поспамим на тема фолк и викинг метъл, защото на мен определено това ми е в кръвта.....
Надявам се си даваш сметка каква глупост изръси току щоЛифта написа:... техните подобия Контрол.
Antares написа:Надявам се си даваш сметка каква глупост изръси току щоЛифта написа:... техните подобия Контрол.
Antares написа:Божее... аз съм бил "на маса" ('обожавам' го тоя термин) на Brujeria, Cannibal Corpse, Mortition и разни други хави, дето като пуснаха по едно време South of Heaven, само дето не каних мацките да танцуваме... Не е до масата, а до тия, дето са накацали около нея...
Точно вълнените гащи бързо-бързо пускат пръднята на свобода. Виж кожения панталон е друга работа. Разбираш за газовите си приключения едва като ги събуеш...bikerider написа:...се покри като пръдня във вълнени гащи...
Antares написа:Точно вълнените гащи бързо-бързо пускат пръднята на свобода. Виж кожения панталон е друга работа. Разбираш за газовите си приключения едва като ги събуеш...bikerider написа:...се покри като пръдня във вълнени гащи...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 26 госта