Pinkbike написа:... fork that is as sensitive as an emo teenager kid.
dh-rezachka написа:Погледни тук в сайта на байкария http://bikearea.org/ може да намериш подходящи маршрути.
phunkee написа:Мерси - също така го открих и на Google Earth, ако някой незнаещ като мен пожелае ще кача снимка или точни координати..
Някакви други интересни места/пътеки за каране в оклността (Батак, Доспат) да знаете ??
phunkee написа:Мерси - също така го открих и на Google Earth, ако някой незнаещ като мен пожелае ще кача снимка или точни координати..
Някакви други интересни места/пътеки за каране в оклността (Батак, Доспат) да знаете ??
liblibiq1 написа:Няма ли кой да го стегне тоя норт шор ?? Това само в бг го имаНякой да направи нешто добро и то изчезва
liblibiq1 написа:Няма ли кой да го стегне тоя норт шор ?? Това само в бг го имаНякой да направи нешто добро и то изчезва
did написа:... хората да се изнесат с всичките си дървении и да оставят природата на мира...
БайКария написа:от гледна точка на ползване избора на място не е удачен
veskoz написа:liblibiq1 написа:Няма ли кой да го стегне тоя норт шор ?? Това само в бг го имаНякой да направи нешто добро и то изчезва
...и трети разчита да го оправи четвърти. И това само тук го има.
did написа:И що да го оправя някой, като там никой не кара?
liblibiq1 написа:Никой не ходел там, това не е оправдание !!!
liblibiq1 написа:...а вие защо се заяждте ???
liblibiq1 написа:Нищо не се надявам просто съм възмотен , а вие защо се заяждте ???
Нали са байкария ,праваят норт шор да го поддържат тогава ...
Никой не ходел там, това не е оправдание !!!
Разбира се, че ще се заяждаме! Понеже онази година бях там и аз съм участвал в масовата хамалогия (самия north shore беше готов, когато пристигнах), нека те светна нещо. Това, както и всичките останали съоръжения бяха изградени от доброволци. От хора, на които не е платен и лев, беше осигурена само храна. И понеже ти не даваш и левче, за да ползваш подобно съоръжение - нямаш капчица право да държиш сметка на хората за къртовския доброволен труд, който са хвърлили, и за къртовския труд, който трябва да се хвърли, за да може да се възстанови нещо, от което няма особен смисъл на конкретното му място.liblibiq1 написа:Нищо не се надявам просто съм възмотен , а вие защо се заяждте ???
Нали са байкария ,праваят норт шор да го поддържат тогава ...
Никой не ходел там, това не е оправдание !!!
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 352 госта