hitar_potter написа: има и жени, с които може да се говори с логически аргументи.
Да, ти може да си говориш каквото си искаш, въпросът е, кои аргументи се чуват отсреща.
hitar_potter написа: има и жени, с които може да се говори с логически аргументи.
did написа:hitar_potter написа: има и жени, с които може да се говори с логически аргументи.
Да, ти може да си говориш каквото си искаш, въпросът е, кои аргументи се чуват отсреща.
cvb написа:поеже ми е жал за грешниците ще пусна гювеч от мен малко за...бракуваните люде, как да попречим жената да смени канала![]()
на тв-то-просто с второ дистанционно натиснете бутон и го дръжте докато тя се опитва с оригиналната дитанция да смени канала - няма да успее
Имам чувството, че автора на написаното е генетичен неуспех, в опита за създаване на хибрид между Фройд и Паулу Куельо...TheAnimal написа:По темата за любовта и характерите, малко психология:
Antares написа:хибрид между Фройд и Паулу Куельо...
PtD написа:недочакала Принца на Белия Кон.
did написа:PtD написа:недочакала Принца на Белия Кон.
Имаме си хубава, кратка българска дума за тази ситуация: "недоклатена".
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
Анелия написа:cvb написа:поеже ми е жал за грешниците ще пусна гювеч от мен малко за...бракуваните люде, как да попречим жената да смени канала![]()
на тв-то-просто с второ дистанционно натиснете бутон и го дръжте докато тя се опитва с оригиналната дитанция да смени канала - няма да успее
Ще те замоля да спреш да ръсиш глупости и тук, и в темата за "мъдрости". Това е непозната за теб материя, не се напрягай![]()
Подсказка: обикновено семействата имат повече от един телевизор и компютър и не се карат за дистанционното
ico 1 написа:От един ден се чудя каква е връзката между цитата и мнението ти.
pil4oka написа:Ама вий не знаете ли че гаранцията на либофта е две годин
... какво е за мен силен характер на първо място слагам волята на човека, след това отстояването на принципите си, това че в труден момент винаги може да се разчита на такъв тип хора ...
Но все пак, има и жени, с които може да се говори с логически аргументи.
TheAnimal написа:По темата за любовта и характерите, малко психология:
"Хората със силен ....
Писал си писма? До там чак не съм стигал.Сигурно имам слаб характер.did написа:
P.P.S. Преди 1 година си видях писмата от 1995 година. Почувствах се странно.
Пичелиш идин идиалин тилифонoutfaced написа:идиализъм
NovemberCharlie написа:Писането на писма изисква особено разположение на духа и няма нищо общо с мейлите и ЛС
NovemberCharlie написа:TheAnimal написа:По темата за любовта и характерите, малко психология:
"Хората със силен ....
Аз имам силен характер. Като ми викат "Не, не, нееее..." гледам дълбоко в очите (може и в деколтето) и ако видя и зрънце "Да,дааа" ни съ спирам докато ...не ми се доспи на другата страна.
NovemberCharlie написа:Писането на писма изисква особено разположение на духа и няма нищо общо с мейлите и ЛС
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 35 госта