papi007 написа:А що се отнася до сестра ми - има мерак пак да кара, така че може пак да се видите. Повечето май трябва да взимате пример от нея - 65 километра и още искаше ... Явно е някаква семейна чертаТа недей пита за нея във форума , ми следващия път говори с нея , че пукна от скука малкото! Пфууу ама и днешните момчета едно момиче извън форумите и CS незнаете как да заговорите
:
mouse написа:Аз да попитам някой ходил ли е скоро...че тези моторджийски пътеки във времето стават доста интересни.Да разкаже как е сега ...
RedHawk написа: В
никакъв случай някой не иска да налага нещо на друг, а просто
това е най-елементарното изискване относно екипировка и става
такова от много горчив опит на един или друг. Всеки носи глава
на раменете си и я използва по различен начин.
Alpina написа:Ако няма да имате състезателно темпо нагоре и времето не е лошо бих се включил![]()
THEZOGGO написа:То така както ще се ходи над Бухово, може и да връх Мургаш да се отиде.Дано да го позволи метеорологичната обстановка.
PtD написа:Да не забравяме за вентилаторите на Мургаш...
4getcredo написа:...когато беше доста по-топло от сега, на Мургаш се виждаше сняг. И забележете - на южния склон! Да не споменавам как духа там... ...Ако те са, например, - 4-5 градуса, при вятър това значи усещане за - 15... Мъглата/облаците също трябва да се имат предвид. ..Да не забравяме и лошото куче...Мога да ви покажа какви са последствият от злия му нрав...
само да открия снимките...
TheAnimal написа:Айде и аз ще врътна опашка този път
4getcredo написа:Да не забравяме и лошото куче...Мога да ви покажа какви са последствият от злия му нрав...
само да открия снимките...
TheAnimal написа:Да отбележа, че съм с хигиенни навици
TheAnimal написа:Ъъъ, кой ще прояви състрадание и ще ме качи в колата си.
Да отбележа, че съм с хигиенни навици
Назад към Клубове, групи и организирани карания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта