did написа:Ти някога пробвал ли си истинско спускане по истинско трасе с истински велосипед? Спускането е цяла наука! Добрите спускачи за 5 минути изгарят толкова калории, колкото един шосейкаджия за няколко часа.

did написа:Ти някога пробвал ли си истинско спускане по истинско трасе с истински велосипед? Спускането е цяла наука! Добрите спускачи за 5 минути изгарят толкова калории, колкото един шосейкаджия за няколко часа.
PtD написа: И аз не разбирам как може скучното и еднообразно въртене по асфалт да носи удоволствие, но хора има всякакви.
PtD написа: П.П. Ти нали се беше прехвърлил в другия форум?
Neo_92 написа:
Така е , ти си извисен , разбрал си кво е спускане , не ти требе да въртиш , качи си се в рейсчето ( беше тая де ) или на лифтчето и си се суркай надолу, остави ни нас будалите да въртим като алтави по хасфалта, отслабвай там и си се кефи. Виж поне някой от бацетата (като мен) разбират спускането (щото от там съм почнал,даже не ме е срам да го кажа) , ама не мога да се сетя за спускачи дето да разбират еднообразното въртене.Тука правя евалата на Veskoz , щото е пич и си върти нагоре , пък и не кара от онея "моторчетата".
Един съвет към всички вас , неопитвали шосейно - просто се качете и повъртете десетина км , сигурен съм че една голяма част от вас изобщо няма да съжалява.
Neo_92 написа:Така е , ти си извисен , разбрал си кво е спускане , не ти требе да въртиш , качи си се в рейсчето ( беше тая де ) или на лифтчето и си се суркай надолу, остави ни нас будалите да въртим като алтави по хасфалта, отслабвай там и си се кефи. Виж поне някой от бацетата (като мен) разбират спускането (щото от там съм почнал,даже не ме е срам да го кажа) , ама не мога да се сетя за спускачи дето да разбират еднообразното въртене.Тука правя евалата на Veskoz , щото е пич и си върти нагоре , пък и не кара от онея "моторчетата".
Един съвет към всички вас , неопитвали шосейно - просто се качете и повъртете десетина км , сигурен съм че една голяма част от вас изобщо няма да съжалява.
Другата седмица в петък (22ри) ставам на 18 и наистина мисля да пиша тук от дъжд на вятър , само при наложителни случаи.
did написа:те наистина си вярват, че никой от нас никога не е пробвал да кара по асфалт.
_SoRa_ написа:Не мога да разбера, защо им се връзвате на глупостите ... оставете ги да си пишат в новия форум за шосейно колоездене.
did написа:Абе... писна ми! Да се оправят сами.
_SoRa_ написа:Не мога да разбера, защо им се връзвате на глупостите ... оставете ги да си пишат в новия форум за шосейно колоездене.
PtD написа:Хайде! Само да не пишат глупостите си тук
bikerider написа:PtD написа:Хайде! Само да не пишат глупостите си тук
Разбирам, че си пряк потърпевш, но няма нужда и ти да отиваш в изолационистки крайности
Поне според мен.
Grash написа:В крайна сметка аз си оставам колоездач, няма да си определям стила, просто колоездач...
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта