[quote="Newone"]
[quote="Nymphetamine"]
[quote="nikitzo"]
[quote="Nymphetamine"]
Тояга, явно съм останал неразбран...
Байкрайдър, одеве казах, че Шейди не се опитва да наложи мнението си на никого. Тук ти ми казваш да признаем правото на Тояга да си ся заяжда и да демонстрира очевидния си опит с набиващ се на очи сарказаъм т.н.... Според мен двете неща са несъвместими, защото сърказма му засяга този или онзи, нали ме разбираш... Но както и да е... Явно ще ми е твърде трудно да споря с вас, освен това не искам да ставам обект на подигравките на Тояга.
Тояга, оставам с впечатлението, че си прекалено горд, за да си признаеш, че е така. Но пак казва, всичко е с дружелюбен тон казано. Отделен е въпроса колко ще ме бъзикаш ти от своя страна... Аз приключвам по темата.
[/quote]
Ура:banana:вече не съм сам
Най - после още някои се сабуди:^:
Време беше да му се каже, че заяждането и пр. и пр. не е единствения начин на общуване.
Но той е прекалено СТАР вече за да се промени
[/quote]
Аз не целя да го променям, защото не е моя работа. Просто искам едно нормално и човешко общуване. Преди и аз се държах малко нагло, но мисля, че се промених. Не мисля, че има нужда от това.
[/quote]
Ако не се лъжа, същността на човешкото общуване е да приемаш и цениш хората за това, което/каквото/ са.....
[/quote]
Е кажи го това на въпросния геймър