Shimano SAINT ili Hayes HFX MAG Heavi dutu

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

Мнениеот Nymphetamine » Вто Апр 26, 2005 3:32 pm

Аз повече няма да давам лични мнения тука, защото каквото и да кажеш, все ще се намери някой, който да те оплюе... Чесно казано се възмущавам на Тояга; не го приемай лично, не искам да те обиждам, но си мисля, че цялото това арогантно поведение, саркастичните намеци и надменното домонстриране на голям опит (тук не споря, така е, 'щото си личи) е излишно. Не всички сме толкова запознати като тебе и смятам, че 15 (или колкото са там) години са си много, признавам опита, а не го успорвам. Това, което в случая искам да кажа (и което може би ще оплюеш без да обръщаш особено внимание) е, че според мен не ти подхожда това държание. Не отричам, че Шейди дава прекалено категорични мнения, но все пак са си негови и не иска да ги налага на никого до колкото забелязах. Сега сигурно ще си кажеш "Кой си ти та да ме поучаваш?!" Е, може и никой да съм, но не смятам, че цялата тази високопарност и надменност са необходими. Хайде да се уаважаваме взаимно и да не побеждаваме в споровете по този начин. Мисля, че повече ти подхожда да пораждаш респект у нас с компетентни мнения и човешки изказвания, отколкото неприязън, кавги и тям подобни. Ще се радвам ако поне за малко се замислиш за това, което казвам. После ме плюй колкото искаш, ако не си го разбрал... :)
Благодаря за вниманието!:beer:
Аватар
Nymphetamine

Рейтинг: 1999

Мнениеот TOYAGA » Вто Апр 26, 2005 4:14 pm

[quote="bikerider"]

Edit: сега като ти прочетох пак поста, май не говорим за едно и също - имах предвид [url=www.iscg05.com]това[/url] :D:beer:

[/quote]

Aaa, за едно и също говорим...

[color=red][i]Thank you for taking the time to read through the included documents carefully, and happy trails!

Sincerely,

[size=167]Dave Weagle[/size]
Technical Director, e.thirteen components [/i][/color]
Дръж се земьо, шоп те гази!
Аватар
TOYAGA

Рейтинг: 1634

Мнениеот TOYAGA » Вто Апр 26, 2005 4:20 pm

[quote="Nymphetamine"]

Аз повече няма да давам лични мнения тука, защото каквото и да кажеш, все ще се намери някой, който да те оплюе... Чесно казано се възмущавам на Тояга; не го приемай лично, не искам да те обиждам, но си мисля, че цялото това арогантно поведение, саркастичните намеци и надменното домонстриране на голям опит (тук не споря, така е, 'щото си личи) е излишно. Не всички сме толкова запознати като тебе и смятам, че 15 (или колкото са там) години са си много, признавам опита, а не го успорвам. Това, което в случая искам да кажа (и което може би ще оплюеш без да обръщаш особено внимание) е, че според мен не ти подхожда това държание. Не отричам, че Шейди дава прекалено категорични мнения, но все пак са си негови и не иска да ги налага на никого до колкото забелязах. Сега сигурно ще си кажеш "Кой си ти та да ме поучаваш?!" Е, може и никой да съм, но не смятам, че цялата тази високопарност и надменност са необходими. Хайде да се уаважаваме взаимно и да не побеждаваме в споровете по този начин. Мисля, че повече ти подхожда да пораждаш респект у нас с компетентни мнения и човешки изказвания, отколкото неприязън, кавги и тям подобни. Ще се радвам ако поне за малко се замислиш за това, което казвам. После ме плюй колкото искаш, ако не си го разбрал... :)
Благодаря за вниманието!:beer:
[/quote]

И аз благодаря за изразената гражданска позиция! :beer: Класирана е към дело...
Аватар
TOYAGA

Мнениеот bikerider » Вто Апр 26, 2005 4:21 pm

@Nymphetamine: ако ми позволиш да се намеся и да вкарам малко Айнщайнов релативизъм, нека да кажем че Hayes спира най-добре ЗА Shady и толкова.
TOYAGA има категорично мнение, аз не съм карал Saint и не мога да говоря, но ТОЙ ЯВНО ИМА впечатления. Не виждам защо трябва да се обиждаме от каквото и да е. Просто трябва да вкараме малко релативизъм в бетонните си абсолютни глави, когато сме на път да се разсърдим - помага.

Имам предвид, защо така упорито сме убедени в личните права на всеки, а не признаваме на TOYAGA ЛИЧНОТО МУ ПРАВО да говори както и каквото иска? Който го е страх от мечки да не ходи в гората. Не съм забелязъл досега някой да е пострадал от съвет на TOYAGA, a обратните примери са много.

Пиша това, щото вече за n-ти път минаваме през това и ми се ще да се спрем и да осмислим че каквито права искаме, такива права трябва да признаем и на другите. И толкова.

Edit в последната минута: Също така силно ти препоръчвам да гледаш Anger Management с Джак Никълсън и Уди Харелсън :rofl::rofl::beer:
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Рейтинг: 2000

Мнениеот bikerider » Вто Апр 26, 2005 4:22 pm

[quote="TOYAGA"]

[quote="bikerider"]

Edit: сега като ти прочетох пак поста, май не говорим за едно и също - имах предвид [url=www.iscg05.com]това[/url] :D:beer:

[/quote]

Aaa, за едно и също говорим...

[color=red][i]Thank you for taking the time to read through the included documents carefully, and happy trails!

Sincerely,

[size=167]Dave Weagle[/size]
Technical Director, e.thirteen components [/i][/color]

[/quote]

аха, аха. Чичо Уийгъл си е свършил работата много добре според мен. Дано и чичо Дюбоа да е говорил достатъчно на продуктовите мениджъри... :D:beer:
Аватар
bikerider

Мнениеот bikerider » Вто Апр 26, 2005 4:24 pm

[quote="TOYAGA"]
И аз благодаря за изразената гражданска позиция! :beer: Класирана е към дело...
[/quote]

case closed :rofl::rofl:
Аватар
bikerider

Мнениеот TOYAGA » Вто Апр 26, 2005 4:37 pm

[quote="bikerider"]
[/quote]

Влиза убития...:rofl::rofl::rofl:
Аватар
TOYAGA

Мнениеот bikerider » Вто Апр 26, 2005 4:58 pm

[quote="TOYAGA"]

[quote="bikerider"]
[/quote]

Влиза убития...:rofl::rofl::rofl:
[/quote]

:rofl::rofl::rofl:

:offtopic:
Съдията: "Госпожо, бихте ли пояснили на съда в колко часа Ви изнасилиха?"
Ищцата: "Ами, господин съдия, мен обикновено към 8 часа ме изнасилват"

:rofl::rofl:
Аватар
bikerider

Мнениеот TOYAGA » Вто Апр 26, 2005 5:57 pm

[img]http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/frech/h020.gif[/img] [img]http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/frech/h020.gif[/img] [img]http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/frech/h020.gif[/img]
Аватар
TOYAGA

Мнениеот Nymphetamine » Вто Апр 26, 2005 6:12 pm

Тояга, явно съм останал неразбран...
Байкрайдър, одеве казах, че Шейди не се опитва да наложи мнението си на никого. Тук ти ми казваш да признаем правото на Тояга да си ся заяжда и да демонстрира очевидния си опит с набиващ се на очи сарказаъм т.н.... Според мен двете неща са несъвместими, защото сърказма му засяга този или онзи, нали ме разбираш... Но както и да е... Явно ще ми е твърде трудно да споря с вас, освен това не искам да ставам обект на подигравките на Тояга.
Тояга, оставам с впечатлението, че си прекалено горд, за да си признаеш, че е така. Но пак казва, всичко е с дружелюбен тон казано. Отделен е въпроса колко ще ме бъзикаш ти от своя страна... Аз приключвам по темата.
Аватар
Nymphetamine

Мнениеот TOYAGA » Вто Апр 26, 2005 6:31 pm

[quote="Nymphetamine"]

[/quote]

...тва често се получава при добронамерени младежи като теб (справка Хамлет, принц Датски). Не се коси - че ти мине!;)
Аватар
TOYAGA

Мнениеот caspar » Вто Апр 26, 2005 6:54 pm

[quote="TOYAGA"]

@ caspar

[quote]...понеже е със сентрал лок, диска се закача с едни шайби и след няколко месеца по сериозно каране въпросните шайби се разлуфтват и се получава едно гадно местене на диска по време на спиране.[/quote]

Нищо лично, обаче не е "с едни шайби", a с един фланец (гайка), с който диска се затяга АКСИАЛНО към главината. Същият се застопорява РАДИАЛНО по отношение на последната чрез нанизване на ШЛИЦИ върху нея. Кое се "разлуфтва" - фланецът или шлиците? Нема такъв филм, а тва за "местенето" е пълен BULLSHIT! "Местене" има по-скоро при ISIS (в 6-те болта винаги има луфт и затва е добре при монтаж "да опънеш" диска)...

Не е хубаво да се говори наизуст...
[/quote]

Виж на Рости СПРИНТ-а и ще разбереш за какво говоря.
А за "шайбите" - просто това ми дойде на ум.

След месец ще си взема предна СЕЙНТ и пак ще захвана темата.
"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man."
Аватар
caspar

Мнениеот nikitzo » Вто Апр 26, 2005 7:43 pm

[quote="Nymphetamine"]

Байкрайдър, одеве казах, че Шейди не се опитва да наложи мнението си на никого. Тук ти ми казваш да признаем правото на Тояга да си ся заяжда и да демонстрира очевидния си опит с набиващ се на очи сарказаъм т.н.... Според мен двете неща са несъвместими, защото сърказма му засяга този или онзи, нали ме разбираш... Но както и да е... Явно ще ми е твърде трудно да споря с вас, освен това не искам да ставам обект на подигравките на Тояга.
Тояга, оставам с впечатлението, че си прекалено горд, за да си признаеш, че е така. Но пак казва, всичко е с дружелюбен тон казано. Отделен е въпроса колко ще ме бъзикаш ти от своя страна... Аз приключвам по темата.
[/quote]

Ура:banana:вече не съм сам
Най - после още някои се сабуди:^:
Време беше да му се каже, че заяждането и пр. и пр. не е единствения начин на общуване.
Но той е прекалено СТАР вече за да се промени
Аватар
nikitzo

Рейтинг: 1180

Мнениеот TheUndertaker » Вто Апр 26, 2005 7:51 pm

[quote="caspar"]
Виж на Рости СПРИНТ-а и ще разбереш за какво говоря.
А за "шайбите" - просто това ми дойде на ум.

След месец ще си взема предна СЕЙНТ и пак ще захвана темата.
[/quote]

Какво за него, че ми стана интересно :), доколкото знам тая рамка е пример за АГРАРЩИНА, просто хихихи както някои познати като ти лепнат прякор трошач и тнт въри се отървавай ,..
Аватар
TheUndertaker

Мнениеот hlebarka » Вто Апр 26, 2005 7:57 pm

[quote="nikitzo"]
[/quote]

ти и преди не беше.
stvarnost nam je crno-bela, a budućnost siva
Аватар
hlebarka

Мнениеот Nymphetamine » Вто Апр 26, 2005 8:08 pm

[quote="nikitzo"]

[quote="Nymphetamine"]

[/quote]

Време беше да му се каже, че заяждането и пр. и пр. не е единствения начин на общуване.
[/quote]

Аз не целя да го променям, защото не е моя работа. Просто искам едно нормално и човешко общуване. Преди и аз се държах малко нагло, но мисля, че се промених. Не мисля, че има нужда от това.
Аватар
Nymphetamine

Мнениеот nikitzo » Вто Апр 26, 2005 8:17 pm

[quote] Просто искам едно нормално и човешко общуване. [/quote]

Е точно:agree::agree:
Аватар
nikitzo

Мнениеот Newone » Вто Апр 26, 2005 9:11 pm

[quote="Nymphetamine"]

[quote="nikitzo"]

[quote="Nymphetamine"]

[/quote]

[/quote]

Аз не целя да го променям, защото не е моя работа. Просто искам едно нормално и човешко общуване. Преди и аз се държах малко нагло, но мисля, че се промених. Не мисля, че има нужда от това.
[/quote]

Ако не се лъжа, същността на човешкото общуване е да приемаш и цениш хората за това, което/каквото/ са.....:beer:
Life is a short, warm moment!
Аватар
Newone

Мнениеот nikitzo » Вто Апр 26, 2005 9:28 pm

[quote="Newone"]

[quote="Nymphetamine"]

[quote="nikitzo"]

[quote="Nymphetamine"]

[/quote]

[/quote]

[/quote]

Ако не се лъжа, същността на човешкото общуване е да приемаш и цениш хората за това, което/каквото/ са.....:beer:
[/quote]

Е кажи го това на въпросния геймър
Аватар
nikitzo

Мнениеот Nymphetamine » Вто Апр 26, 2005 9:59 pm

Ами не мога да кажа, че Тояга го прави, след като по най-бруталния начин направо се изхрачи :) на мнението на Шейди.
Нюуан, не казвам, че не е верно това, което казваш, ясно ми е си напълно прав, но никъде никой не толерира такова отношение. Обикновено хората избягват такива личности. Аз се оптах да дам просто съвет, колкото и тъпо да звучи човек на 17 (почти де) да дава съвети на 33 (или 34 беше.. :)) човек, да не се получава тоя ефект. Всичко това, което написах беше продиктувано единствено то добри мисли. Не знам защо беше неоходима тая гавра...Но не, няма смисъл да се занимаваме, защото тоя спор може да бъде безкраен. Само едно нещо бих искал да кажа: Тояга, това, че не обърна - дори - вимание на казаното от мен, показва що за човек си ти. Отново го казвам изцяло с добър тон, нямам намерение да влизам в пререкания с теб и да си навличам гнева на форумците.
Аватар
Nymphetamine

Мнениеот TOYAGA » Вто Апр 26, 2005 10:18 pm

Нане мое да копа, а мое и да не копа...
[img]http://www.cheesebuerger.de/images/midi/frech/a118.gif[/img]
Аватар
TOYAGA

Мнениеот nikitzo » Вто Апр 26, 2005 10:22 pm

[quote="TOYAGA"]

[/quote]

Ти му говориш оно рупа ли рупа
Аватар
nikitzo

Мнениеот TOYAGA » Сря Апр 27, 2005 7:35 am

[quote="nikitzo"]

[quote="TOYAGA"]

[/quote]

Ти му говориш оно рупа ли рупа

[/quote]

Именно!
Аватар
TOYAGA

Мнениеот velco » Сря Апр 27, 2005 9:02 am

[quote="Newone"]
[/quote]

Ами ... лъжеш се. :beer:
:paperba: Proud member of the "Brown Paper Bag Team(tm)"
velco

Рейтинг: 1700

Мнениеот GOA » Сря Апр 27, 2005 9:53 am

Хайде и аз да вдигна малко сапунени мехурчета[img]http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/em/020104/020104_emm4_prv.gif[/img].
[quote="bikerider"]

Не съм забелязъл досега някой да е пострадал от съвет на TOYAGA, a обратните примери са много.
[/quote]

TOYAGA, не се ли научи да не обръщаш внимание на съветите ни ? [img]http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/em/020104/020104_emm11_prv.gif[/img]
Толкова страдание... горката гега .

Мнение в контекста на темата:
До сега съм карал само с кантарчета и опитът ми нашепва че хейса е бахти боклука. Тва [color=red]не става за нищо[/color] бе. Спирачката и жило няма даже а вие искате да спира [img]http://smilies.sofrayt.com/fsc/angry8.gif[/img].
[Бахти, няма ли кой да ме подкрепи ? Ако се заяде някой сам няма да се справя.]
Сигурно и аз ще остана неразбран. Нищо. Ще си напиша отворена декларация че никога вече няма да карам със спирачки и ще си спестя конфликтите.
[биричка]
Downhill by car.
Лопа ти прожината на амортесиора.

|-|
Аватар
GOA

Рейтинг: 1637

Мнениеот bikerider » Сря Апр 27, 2005 12:12 pm

[quote="velco"]

[quote="Newone"]
[/quote]

Ами ... лъжеш се. :beer:
[/quote]

velco, без да съм чел тая тема, видях сам отговора на въпроса си защо цитира Вийон в темата на TOYAGA. Ти просто си един нео-анархокомунист и толкова. Що ни спести цитат от Робеспиер, Дантон или Троцки? Или Бакунин, Ленин, Бухарин, Дзержински?

Без цитати от любимите ти учители някакси вече не вървиш, постно звучиш... :beer:

Edit: всъщност, ако Newone не е прав (а той е!), би ли ни обяснил най-популярно какъв е смисълът на човешкото общуване? :popcorn:
Аватар
bikerider

Мнениеот velco » Сря Апр 27, 2005 1:30 pm

[quote="bikerider"]
velco, без да съм чел тая тема, видях сам отговора на въпроса си защо цитира Вийон в темата на TOYAGA. Ти просто си един нео-анархокомунист и толкова. Що ни спести цитат от Робеспиер, Дантон или Троцки? Или Бакунин, Ленин, Бухарин, Дзержински?

Без цитати от любимите ти учители някакси вече не вървиш, постно звучиш... :beer:

Edit: всъщност, ако Newone не е прав (а той е!), би ли ни обяснил най-популярно какъв е смисълът на човешкото общуване? :popcorn:
[/quote]

Дишай дълбоко, братленце, и брой до десет, че нещо те избива на параноя и неоправдана агресия.:dunno:
:paperba: Proud member of the "Brown Paper Bag Team(tm)"
velco

Рейтинг: 1700

Мнениеот hlebarka » Сря Апр 27, 2005 2:11 pm

bikerider, какво значи "анархокомунист"?
stvarnost nam je crno-bela, a budućnost siva
Аватар
hlebarka

Мнениеот bikerider » Сря Апр 27, 2005 3:45 pm

[quote="hlebarka"]

bikerider, какво значи "анархокомунист"?
[/quote]

бах ли го - такова като велко.
Аватар
bikerider

Мнениеот bikerider » Сря Апр 27, 2005 3:47 pm

[quote="velco"]
Дишай дълбоко, братленце, и брой до десет, че нещо те избива на параноя и неоправдана агресия.:dunno:
[/quote]

Десет.
А сега би ли ни обяснил най-популярно какъв е смисълът на човешкото общуване? :popcorn:
Аватар
bikerider

ПредишнаСледваща

Назад към Архив