За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.
Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5
Забелязах, че има хора във форума, които играят Cs 1.6, ако искате ще се съберем и в скайп или тук ще си направим нещо като Турнир . Ако някой е навит да си губи малко времето някоя вечер, когато е на компа да пише ЛС и може да се организираме, имам реално IP, сървър макар, че не съм играл Cs от около 1 година, ама това е друг въпрос.
http://img384.imageshack.us/img384/1848/desktopa.jpg някъде в покраинините на софия ако не се лъжа (брата е снимал) и съм си с това около 3 4 месеца и несъм с уин98 просто темата по ми харесва от грозния изпъкнал ХП
повече информация и снимки има в майспейса и фейсбука,ако някой се интересува да рови там.имам и скайп: wicked_and_wild,за повече контакти ползвайте разклонител
А пък www.picbg.net освен, че е доволно по-бърз (за БГ) от пиквалей, имиджшак и други подобни шитове, няма такива проблеми както сам можеш да се убедиш:
имаш едно копче на клавиатурата print screen намира се около Scroll lock и F12 (поне на моята клавиатура е така) и каквото ти виждаш в момента на натискането това се получва а за да извадиш картината просто отвори пеинт и натисни ctrl+V