25thframe написа:Глиганско с боровинки ... повече не бих хапнал.
Аз съм по същия начин с агнешкото. Бляк!25thframe написа:Глиганско с боровинки ... повече не бих хапнал.
Antares написа: макдоналдски чизбургер. Това беше триумфа на химическата над хранително-вкусовата промишленост...
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
Daniel Panev написа:Дуриан
Daniel Panev написа:Супа от кучешки опашки, сушени медузи - Индонезия (здрасти Софи)
Дуриан, салак, дуку (плодове са) - Индонезия, Малайзия, Сингапур
Пържени хлебарки, скакалци с шоколадова заливка - Тайланд
Tiết canh (супа от патешка кръв) - Виетнам - личен фаворит!
Някакви неща (подозирам, че имаше паяци в тях) - Камбоджа
Ъъъъъ...Едно като таралеж, крокодил - Нигерия
Шимпанзе, баракуда - Камерун. А пък каква бира имат...
Супа от кози вимета - Гана
Спрингбок, кафърски бивол (диви) - ЮАР
Принципно съм фен, признавам...
rarekin написа:Някои хора тук споменават химията.
Изследователите "отглеждат" свинско в лабораторни условия от 2006 г. и макар засега да не са го докарали много на вкус, се надяват, че откритието им ще се окаже фундаментално.
did написа:rarekin написа:Някои хора тук споменават химията.
http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2706551Изследователите "отглеждат" свинско в лабораторни условия от 2006 г. и макар засега да не са го докарали много на вкус, се надяват, че откритието им ще се окаже фундаментално.
Очаквайте скоро минерални и синтетични меса с различен вискозитет.
cvb написа:...просто ги заръфах като ябълки...от цялата работа останах без 1 ...зъби с много горчив вкус ...зъба си беше пътник
![]()
рс написа:cvb написа:...просто ги заръфах като ябълки...от цялата работа останах без 1 ...зъби с много горчив вкус ...зъба си беше пътник
![]()
Ще ти излязат постоянни после, няма страшно. При мене е така.
Аз съм ял сладкиш от подобие на лакриц (черното е лакриц, не става дума за желирани бонбони от друг вид), сладко, леко жилаво, леко солено, лютиво - с черен пипер, и поръсено с пудра... сол! и черен пипер.
Това се продава нередено между другите сладкиши.
Мисля, че стридите, дори и живи, не са нещо екзотично. С лимони са си почти като сготвени.
7 годишна луканка - нищо особено не е, просто вкусна.
рс написа:Аз съм ял сладкиш от подобие на лакриц (черното е лакриц, не става дума за желирани бонбони от друг вид), сладко, леко жилаво, леко солено, лютиво - с черен пипер, и поръсено с пудра... сол! и черен пипер.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 12 госта