papi007 написа: ..... самите главини са с CL захват, но в комплекта има преходници за 6 болта. И са доста интересни и самите те, защото едната част, която се нахлузва на CL-а си има 6 пъпчици, на които се слага диска. После с CL гайката се затяга тази система. Така с този преходник си спестяваш няколко грама , защото не се ползват болтове. За плоските спици - аеродинамични, та би трябвало да си по-бърз.. А доколкото знам в БГ се намират такива при евентуално скъсване на спица. Това че са 24... Ако си караш крос кръчми, не би трябвало да имаш проблем. По думите на Райко обаче , ако съсипеш предната или задната капла, неможеш да си купиш нова, защото се продава само комплект.
Самата идея, да се използват дискове на 6 болта , на главини с CL вместо такива на CL ми се вижда леко странна. CL дисковете са евтини и се монтират по-бързо, лесно и сигурно. Понякога се разлуфтват, но сравнително рядко. Грамовете в този клас компоненти играят малка роля. Това с плоските спици и бързината няма да го коментирам. Да беше казал "Криви"
За наличието на резервни спици съм склонен да се доверя на Райко. Някой ден ще си направя експеримента да си поръчам спица за системна капла на Mavic , за да видя за колко време и на каква цена ще я получа. От тези, които твърдят, че няма проблем с това.
@ Inzagi
DT Swiss Onyx са стар модел главини и, поради това, човек трябва да прецени дали има достатъчно резервни части за поддръжката им. Лагери, цени.

Отвъд това са солидни. DT Swiss XR 4.20 са отлични шини. Не толкова корави, колкото шините на Mavic, но доста комфортни и прощаващи недостатъците в техниката на каране. Ако това има значение.
Общо казано, ориентирай се към компоненти, които не са екзотични.
Планинското колоездене може да бъде опасен спорт! Винаги карайте с каска! Никоя екипировка не може да гарантира колоездача срещу падане и тежко нараняване!