Грижа ме ,но ми е ясно ,че аз не мога да им помогна както и вие(99.9999999%).Помощ на държавно ниво и толкова.
Нека да се опитаме всеки да промени своя периметър на живот.Дали ще е пейка,КОШЧЕТА,дърво(без тополи),малко боя тук там все е нещо.Ясно е ,че някои хора няма да го оценят,но така не може да продължава.Един средно-статестически блок( по мое виждане)има около 500-600 души и 150 апартамента.Градинките са между няколко блока,Да кажем 3 блока на една градинка.И всеки от тея близо 2000 човека чака на общината да оправи градинката.Да всички те плащат данъци,но къде отиват и дали по принцип са достатъчни незнам.
Мръсно е това е важното,какво самочуствие може да имаме?
Имаме една улица дето е права и 300-400м дълга(идеална за ускорение на дебилите)и имаше множество катастрофи и застрашаваха останалите.Един съсед направи легнал полицай,и катастрофите намялаха с 90 %(субективно разбира се).Дали е спасил нечий живот или променил някоя съдба?Да!
Ако има такава тема,за поправени изградени неща в междублоковите пространства дали ще накара хората да се размърдат.Всека дума се отнася и за мен.
Каквото и да направите съгласувайте го с общината!

Успех!