На тоя хубав снежец как ми се кара, ама как духаааааа.

hitar_potter написа:мм, и все пак, какво е приложението на числото Пи с ТАКАВА точност?
Open questions
The most pressing open question about π is whether it is a normal number—whether any digit block occurs in the expansion of π just as often as one would statistically expect if the digits had been produced completely "randomly", and that this is true in every integer base, not just base 10.[64] Current knowledge on this point is very weak; e.g., it is not even known which of the digits 0,…,9 occur infinitely often in the decimal expansion of π.[65]
Bailey and Crandall showed in 2000 that the existence of the above mentioned Bailey-Borwein-Plouffe formula and similar formulas imply that the normality in base 2 of π and various other constants can be reduced to a plausible conjecture of chaos theory.[66]
It is also unknown whether π and e are algebraically independent, although Yuri Nesterenko proved the algebraic independence of {π, eπ, Γ(1/4)} in 1996.[67]
bikerider написа:Желева се оттегли от всички постове.
http://www.dnevnik.bg/evropa/novini_ot_ ... i_postove/
...либудибудалчуууу...
PtD написа:E, поне ще го направиш известен. Я виж какво стана с Джон Ленън - ако не го бяха опаткали, никой нямаше и да си спомня за него.
bluskanie написа:Кой, кво, що... ние пак се изцепихме насред мегдана...
bluskanie написа:Ма тая тъпа ли е, кАжи честно? Откъде извади сърце изобщо да приеме такава кандидатура, милата...
Учениците във Варна във ваканция чак до 1 февруари
На 1 февруари ще се възстановят учебните занятия във всички училища в Община Варна, решиха днес на заседание на Кризисния щаб в община Варна, предаде репортер на Varna24.bg. Това съобщиха от общинската дирекция Образование. Шефката на Регионалният инспекторат по образованието Николина Даскалова заяви, че няма да има проблем с края на срока, като има механизми, по които се действа в подобни моменти. Ако има единични случаи на ученици, които не са оформени, решение ще се вземе от педагогическия съвет в училището.
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
TeDo_BaPHa написа:Учениците във Варна във ваканция чак до 1 февруари
На 1 февруари ще се възстановят учебните занятия във всички училища в Община Варна, решиха днес на заседание на Кризисния щаб в община Варна, предаде репортер на Varna24.bg. Това съобщиха от общинската дирекция Образование. Шефката на Регионалният инспекторат по образованието Николина Даскалова заяви, че няма да има проблем с края на срока, като има механизми, по които се действа в подобни моменти. Ако има единични случаи на ученици, които не са оформени, решение ще се вземе от педагогическия съвет в училището.
PtD написа:Я, можело, значи!
http://www.dnes.bg/stranata/2010/01/25/ ... toka.84803
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
did написа:Последно, полезен ли е въглеродния диоксид или не?
http://dnevnik.bg/sviat/2010/01/26/8483 ... netata_ot/
Аз вече спирам да чета вестникарски статии по въпроса и съгласно новите директиви, започвам да работя за разширяването на озоновата дупка.
![]()
Абе, някой да има инструмент за разширяване на озонови дупки?
TeDo_BaPHa написа:Варненци се отдадоха на зимни спортове
...велосипедистите, падащи си по-екстремното каране.
...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 14 госта