КАКВО ДА ПРАВЯ ?

oxliova написа:Сложи една снимка и ше ти кажа дали може да измислиме нещо
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
Daniel Panev написа:oxliova написа:Сложи една снимка и ше ти кажа дали може да измислиме нещо
Що? Пред Министерство на Земеделието винаги има още едно място...
niki_800 написа:1. ходиш ли на училище - не се храни там - спестявай - ПАРИ
Alpina написа:niki_800 написа:1. ходиш ли на училище - не се храни там - спестявай - ПАРИ
От храна не се пестят пари
niki_800 написа:На 3 чашки съм и....
azze написа:Мен в пестенето не ме бива.
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
niki_800 написа:Дай като примерно му дават 5 лева да ги изгъчи сичките после някак си да си купи байк и да е 150 килограма .. и после ще пита
:Много искам да отслабна щото имам истински байк и изхарчих сичко по него а немога да се качя![]()
абе яж ама 50 процента от парите ..![]()
maverick4o написа:КАКВО ДА ПРАВЯ ?![]()
![]()
Alpina, т'ва че на теб всяка хапка ти пада на гъза, не значи, че и с другите е така. На тая възраст, ако кара стабилно (и разбира се няма проблеми с метаболизма) не виждам как ще стане 150 кила. Едно време, като ученик, именно от спестени закуски съм си взимал непрекъснато чарколя за компира. Кеф ти sound blaster, кеф ти Riva TNT, кеф ти още RAM и то без да съм станал 150 кила (е, вярно е, че тогава постоянно играех футбол, таекуондо, джобен тенис...) А, да, може да си правиш сандвичи от вкъщи. Но тогава рискуваш да не си c00l, pi4, ami zagobeniaka deto nema kinta za duner...Alpina написа:Ако яде за 50% от парите, много по-вероятно да тъпче боклуци и точно това да е причината да стане 150кг, както ти го даде за пример
Antares написа: джобен тенис...
daf4ov написа:Antares написа: джобен тенис...
От това най-много се отслабва![]()
Antares написа:Alpina, т'ва че на теб всяка хапка ти пада на гъза, не значи, че и с другите е така....
maverick4o написа:Здр съфорумници мн сам запален по мтб обаче нема пари за никав байк... КАКВО ДА ПРАВЯ ?![]()
![]()
veskoz написа:7 лесни стъпки
1.Продаваш го за 400-500 лв (ако може и за повече и ако е читав)
2.Купуваш си колело.
3.Молиш се вашите да не те утрепат.
4.Спестяваш 100 лв или ти остават от покупката на колелото.
5.Купуваш си марков компютър 2000-2002 г за тези пари.
6.С него влизаш във Форума да се похвалиш и да черпиш полезно инфо как да си подържаш колелото.
7.Черпиш VesKoz една бира.
Благодаря, благодаря
Antares написа:И по дяволите, научи се да пишеш!
bikerider написа:Абе какво колело... от закуски се става милионер...
did написа:Да, ама не е номера да не ги купуваш.
zafirovp написа: Не трябва да се прекъсва училище заради работа или училище...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 22 госта