Pr3d4t0R написа:The Longest Journey има много walktrought-a. В началото и аз бях зациклил, тъй като бях пропуснал един предмет - просто човек трябва да се оглежда и да разрешава всички загадки. Определено си заслужава - пък и за мен не бе зарибяваща, все пак е Quest ; - )
Ами чесно казано, walkthrough съм ползвал само в RealMyst на самият край на играта, не можахме да разберем смисълът на някаква загадка с едни тухли май беше, забравил съм вече. Оп излъгах, ползвах вграденото в играта walkthrough на Machinarium, отново за последната загадка - тая музикална гад
Pr3d4t0R написа:Между другото имам чувството, че ревютата в gamespot.com вече не са съвсем обективни, а се влиаят от маркетингови кампании.
Аз отдавна спрях да чета ревюта за игри, не се интересувам какво е излезнало или какво ще излиза, за разлика от едно време когато купувах висчки по-видни game списания. Сега от време на време влизам в ArenaBG и прелиствам, за някоя стара игричка която не съм играл отдавна или съм пропуснал. Новите игри = същите като едно време, само дето са по-лъскави и приятни за окото, но магията за мен вече я няма. Мнго редки са случите в които излиза, нещо което наистина да си струва отделеното от играча време.
btw в момента играя, даже съм почти накрая на American McGee's Alice, която отдавна стоеше на едно DVD и реших че и нейното време е дошло. Не е лоша, но не е и нищо особенно.