Daniel Panev написа:daf4ov написа:Сънувам ли...
Не - надрусан си..
Или казано опиянен от любов ахахахх

Daniel Panev написа:daf4ov написа:Сънувам ли...
Не - надрусан си..
Може да стане админ, що да не може. На обществена тоалетна.veskoz написа:Ей ОХЛЮВ, ти ако станеш АДМИН и Чък Норис ш'се уплаши
Antares написа:Може да стане админ, що да не може. На обществена тоалетна.veskoz написа:Ей ОХЛЮВ, ти ако станеш АДМИН и Чък Норис ш'се уплаши
ChaFI написа:Имаш "ДА" от мен
sprint apolon написа:не !
ico 1 написа:Да, да и пак да!
Само oxliova!
Оле! Оле! Оле!
Админ 2 да е!
bikerider написа:Охлюв, направи тема с обратното заглавие... много скучно така, предсказуем си. Утре ще пуснеш епизод 3 и пак същото...
zafirovp написа:Дано да станеш админ, въпреки че аз ще се въздържа от глас. И все пак аз Админ с 900 рейт не съм виждал.
dancho717 написа:аз така на 1 колело му скъсах вилката като махнах обтегача и веригата прекалено много я обтегнах,но ако имаш обтегач няма как да стане...
Ако за теб срането, пикаенето и пърденето са "работа", за други са по-скоро хоби.oxliova написа:Обществена, обществена ама нали ти там ше работиш![]()
![]()
FUNN написа:охльове как охльовите се самозадоволяват? Дигат си рога ли, и влизат в къщата ли?
ico 1 написа:Кандидатирам се за мъдоратор на темата. Чакам одобрение от админ 2. Внимавайте с гласуването! Охлиова не е Румяна Желева и не се отказва лесно!
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта