PtD написа:
И какво стана като си записа "Facebook" ?
Нищо... не моем да излезнем от там...

PtD написа:
SpoileR написа:PtD написа:
Нищо... не моем да излезнем от там...![]()
SpoileR написа:Нищо... не моем да излезнем от там...![]()
SpoileR написа:Gasolin написа:Абе няма ли вов-аджии тука?
НЕ! Тази игра никога няма да си я запиша!
СТРАХ МЕ Е!![]()
![]()
Направя ли го, връщане назад няма... веднъж направих подобна грешка с Facebook...
Antares написа:Frida написа:Снимането на филм е много забавно преживяванеОсобено ако снимаш средновековен филм и отидеш навлечен с доспехи да купуваш карти от бензиностанция...
DTD написа:Antares написа:Frida написа:Снимането на филм е много забавно преживяванеОсобено ако снимаш средновековен филм и отидеш навлечен с доспехи да купуваш карти от бензиностанция...
И ти се досере, а не можеш да си смъкнеш костюма.![]()
X_NRG написа:DTD написа:Antares написа:Frida написа:Снимането на филм е много забавно преживяванеОсобено ако снимаш средновековен филм и отидеш навлечен с доспехи да купуваш карти от бензиностанция...
Ще тропаш вътре - все пак си средновековен рицар и не би трябвало да ти пука дали смърдиш.
KiD_WiTh_GuN написа:X_NRG написа:DTD написа:Antares написа:Frida написа:Снимането на филм е много забавно преживяванеОсобено ако снимаш средновековен филм и отидеш навлечен с доспехи да купуваш карти от бензиностанция...
Ще тропаш вътре - все пак си средновековен рицар и не би трябвало да ти пука дали смърдиш.
И след туй ще ти се лепят мацките.
DTD написа:Antares написа:Frida написа:Снимането на филм е много забавно преживяванеОсобено ако снимаш средновековен филм и отидеш навлечен с доспехи да купуваш карти от бензиностанция...
BluE_Magic написа:имах сосерка на 98 левел
BluE_Magic написа:рекорда ми е
BluE_Magic написа:В Европа-та беше, ама на хард кор и то в начаото, тогава имаше наи много 3-4 по 99 лвл, е не беше много добре облякана, ама ко да се праиаз бях малак 7-8 клас
сега карам колело по 100-200 км на ден и това е
Alpina написа:Той е мозъчен инвалид... съмнява ме че изобщо обръща внимание на нещо
BluE_Magic написа:аз бях малак ...
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 4 госта