hitar_potter написа:FUNN написа:охльове как охльовите се самозадоволяват? Дигат си рога ли, и влизат в къщата ли?
Хермафродити са. Познай как
Ти като си shamale аз кво да направа

hitar_potter написа:FUNN написа:охльове как охльовите се самозадоволяват? Дигат си рога ли, и влизат в къщата ли?
Хермафродити са. Познай как
ico 1 написа:Кандидатирам се за мъдоратор на темата. Чакам одобрение от админ 2. Внимавайте с гласуването! Охлиова не е Румяна Желева и не се отказва лесно!
Antares написа:Ако за теб срането, пикаенето и пърденето са "работа", за други са по-скоро хоби.oxliova написа:Обществена, обществена ама нали ти там ше работиш![]()
![]()
25thframe написа:Нищо лично към автора, но тази тема си плаче за катинарче.
oxliova написа:25thframe написа:Нищо лично към автора, но тази тема си плаче за катинарче.
Нищо лично ама стига си се мазнил на модовете
ico 1 написа:oxliova написа:25thframe написа:Нищо лично към автора, но тази тема си плаче за катинарче.
Нищо лично ама стига си се мазнил на модовете
@ 25thframe, не ми се мазни!
@ админ 2, добре че забеляза нарушението. Почна да свикваш с новият си пост.
DTD написа:admin2, извади си главата от задника и изтрий всичкия офтопик из темата, да не извадя правата лопата!
ico 1 написа:@ DTD - БАН ! (Българска Академия на Науките)
И за да не ви последва и вас това - внимавайте какво пишете!!! Темата е много важна и всякакъв офтопик или отрицателно отношение към админ-2 водят до психическа саморазправа с мъдоратора (т.е. аз)
Ясен ли съм? ( не, разбира се, аз съм Ицо)
DTD написа:Абе мъдо, я ела както си ми близко да покараме малко, че и да разчешем шуробадженащината у форумо.
oxliova написа:DTD написа:Абе мъдо, я ела както си ми близко да покараме малко, че и да разчешем шуробадженащината у форумо.
Абе мъдо аз да дойда до шумен да покараме![]()
DTD написа:oxliova написа:DTD написа:Абе мъдо, я ела както си ми близко да покараме малко, че и да разчешем шуробадженащината у форумо.
Идвай, чакам на гарата със 2 шишета водка и спирт за горене, че го дават -15-17 градуса.
Там е работата, че съм много зает, откакто станах мъдоратор трябва да ви оправям бакиите и няма време за каране. На лято, ако охлиова даде отпуска ще дойда в Шумен.DTD написа:Абе мъдо, я ела както си ми близко да покараме малко, че и да разчешем шуробадженащината у форумо.
DTD написа:oxliova написа:DTD написа:Абе мъдо, я ела както си ми близко да покараме малко, че и да разчешем шуробадженащината у форумо.
Идвай, чакам на гарата със 2 шишета водка и спирт за горене, че го дават -15-17 градуса.
did написа:Накрая и аз ще взема да гласувам с "да"...
"най-добре е охлювите да дойдат!"
dancho717 написа:аз така на 1 колело му скъсах вилката като махнах обтегача и веригата прекалено много я обтегнах,но ако имаш обтегач няма как да стане...
FUNN написа:Леле, леле! Вие крале станахте, то човек не може да ви погледне трябва да има разрешително..
dancho717 написа:аз така на 1 колело му скъсах вилката като махнах обтегача и веригата прекалено много я обтегнах,но ако имаш обтегач няма как да стане...
FUNN написа:Може ли да ви стана болярин?![]()
Кральо.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта