На туй не му ли се викаше говедар? Защо трябва да се изразяваме толкова сложно...PtD написа:Засега Охльо-Бохльо се класира единствено за администратор на TheAnimal на прелестите.
На туй не му ли се викаше говедар? Защо трябва да се изразяваме толкова сложно...PtD написа:Засега Охльо-Бохльо се класира единствено за администратор на TheAnimal на прелестите.
ico 1 написа:Нова любовна вълна ли те удари?
Antares написа:На туй не му ли се викаше говедар? Защо трябва да се изразяваме толкова сложно...PtD написа:Засега Охльо-Бохльо се класира единствено за администратор на TheAnimal на прелестите.
ico 1 написа:За коя тема става въпрос?
did написа:Питай жена му. Той е преподавател по изобразително изкуство.
Не си на път. Направо си го прочел.Antares написа:Абе Ице, опитвам се да ти прочета йероглифа, дето ти е аватар и го докарах до "Якошиба Нагъзаки". На прав път ли съм?
Жена ми не е хубаво да наднича във форума. И ти си преподавател (мисля), но не сме ли и хора?did написа:Питай жена му. Той е преподавател по изобразително изкуство.
zafirovp написа:Изтъркани от каране нали? Ми има ли курбели който след 1000 км каране да не се изтъркват?Затова аз купувам/ продавам само от София или ако човека е сигорен.
EccentricMOTION написа:skrapi_koko, приятелски съвет, когато продаваш на лице под 16 години търси родител.
skrapi_koko написа:...и аз говорих с майка му .. която беше сигурна че ще ги вземе,а какво стана "много разбира" и сметна че са прекалено "изтъркани".
ivchoni96_zvqra написа:прожина
е с хад
сяка
azze написа:Chio Sombreros.............
dancho717 написа:аз така на 1 колело му скъсах вилката като махнах обтегача и веригата прекалено много я обтегнах,но ако имаш обтегач няма как да стане...
FUNN написа:azze написа:Chio Sombreros.............
С люта чушка!
ico 1 написа::wavey: Утре е неучебен, следователно - неработен ден за мен.
Още 15 - 20 мин. и бобеца ще е готов.
ico 1 написа::wavey: Утре е неучебен
ico 1 написа::wavey: Утре е неучебен, следователно - неработен ден за мен ( не винаги е така, но специално утре е).![]()
Още 15 - 20 мин. и бобеца ще е готов.
@ BurNiNg_IcE, само за Варна и няколко околни общини.Тук при всеки сняг и студ си е запазена марка да не се учи.
Питай Тедо, не ми се казва тук.shaady написа:
В кое училище преподаваш, ако не е тайна?
veskoz написа:Аре стига бе![]()
Keep your eyes on the plus sign on the center of the pink circles for a while and see what happens to the pink circles after sometime?
Купувам седалка Velo 2044 да е запазена,релсите да не са криви по възможност да е скъсана.Намирам се в София и важи само за тук.Контакти в подписътми
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта