Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!
Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2
Такааа. Намерих си вилка за 18 лв. Леко подбита е от едната страна и колелото стои на криво. Отначало щях да и правя рекламация, но впоследствие прецених, че така е по-добре, защото велосипеда стои прав и нямам нужда от стойката. Намерих си рамка и седалка и сега си търся аксесоари и екипировка. Аксесоарите са с предимство, разбира се. Искам да питам, дали ръкавици с един пръст ще ми вършат работа, защото баба не разбрала, че сам байкар и ми оплела такива.
Може да си вземеш ръкавици без пръсти с допълнение към тях китайски флекс с хлабав диск Така ще спестиш от команди, кормило, ръкохватки и всичко друго за което трябват пръсти. За каска - мога да ти предложа това по-долу. Надеждна е, издържа на светлинни мечове, тъмна сила и обстрел от клонинги. Модела е Bell Veidaristic.
Каска, ръкавици - добре. Особено каската - променя гласа и си е с маската комплект . Предложете ми сега обувки за каране, които могат да се обуват върху терлици - няма как, ако не ги нося ще се обиди старата женица, а е обещала да ми плете джърси.
И аз това си мислих,но са много скъпарски.Освен това той няма да ходи на ревю,трябва нещо по-демоде и по-семпло,но пък практично. Всеки истински baikar кара с
"Най-голямото доказателство за съществуването на разумен живот във Вселената е,че досега никой не се е опитал да се свърже с нас."
С каква рамка ще ги ползваш тези обувки? Различните рамки имат различен коефициент на опъване!
С каква раница си? Ако раницата ти има специално приспособления за закачане на обувки, може да си вземеш 2 чифта обувки и с едните да катериш, а с другите - да се спущаш! Така нагоре ще караш с леки обувки по-твърда подметка, която улеснява въртенето, а и ще си по-лек, понеже няма да си обул тежките объвки. При спусканията ще обуеш по-тежки обувки и с помощта на гравитацията ще си по-бърз.
Рамката е правена - от човек, който разбира от заварки. Няма да си давам парите за стикери я. Раницата ми е войнишка с кожена каишка за фул фейс. казвам, понеже имаше такава тема наскоро.
Не ме занасяй с тези чорапи. Говоря за вълнени терлици, т.е. не съм някъв балък. Искам всичко да е най-доброто. Маняк съм и много запален байкар. Кви са тия "пинчета", за които говориш - да не са някви нови педали с ПИН - кодове? Ако е така, отде да ги купя?
П.П. Гледам тук един пита за велосипеди от преди деноминацията http://www.mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?f=27&t=65819. Продават ли се още и ква им е последната цена? Мое да се разберем нещо, ако трее да се дели на 1000.