did написа:скъпо е!EccentricMOTION написа:Намерих си безплатно курбели Cyclone ...
nqkoiem4o написа::offtopic:
Харесах си една част от Гърция и искам да попитам дали може да ми я изпратят по влака или някой автобус?? и ако може как става това
did написа:nqkoiem4o написа::offtopic:
Харесах си една част от Гърция и искам да попитам дали може да ми я изпратят по влака или някой автобус?? и ако може как става това
1. Намираш си една част в Гърция.
2. Намираш някой в Гърция, който да я открадне или купи.
3. Намираш фирма, която прави автобусни превози Гърция-България. Десетки са.
4. Човекът в Гърция предава пратката си на шофьора на автобуса и му плаща за транспорта.
5. Ти чакаш автобуса на автогарата и си вземаш пратката.
Накрая се оказва, че нито е по-сигурно, нито е по-бързо, нито е по-евтино от доставка по пощата или с курирер.
С влак хич не става.
nqkoiem4o написа:did написа:nqkoiem4o написа::offtopic:
1. Намираш си една част в Гърция.
2. Намираш някой в Гърция, който да я открадне или купи.
3. Намираш фирма, която прави автобусни превози Гърция-България. Десетки са.
4. Човекът в Гърция предава пратката си на шофьора на автобуса и му плаща за транспорта.
5. Ти чакаш автобуса на автогарата и си вземаш пратката.
Накрая се оказва, че нито е по-сигурно, нито е по-бързо, нито е по-евтино от доставка по пощата или с курирер.
С влак хич не става.
DHL-към 200лв еконт-189.90 говорим http://photos02.allegroimg.pl/photos/or ... /896854356 и някак си не ми се дават тези пари.Мога да почакам
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
Daniel Panev написа:А провери ли цените на самолетните билети?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 13 госта