като съберете сумата на куп и така.... лекинко да се позамислите за алтернативите...
Какво друго можете да си купите....

Аз си бях харесал часовниче за същата сума... и така лекинко се позамислих за 1 минута.

TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
airborneone написа:Случвало ли ви се е преди да си платите колелото,
като съберете сумата на куп и така.... лекинко да се позамислите за алтернативите...
Какво друго можете да си купите....![]()
Аз си бях харесал часовниче за същата сума... и така лекинко се позамислих за 1 минута.
airborneone написа:Случвало ли ви се е преди да си платите колелото,
outfaced написа:ъъъм ... мислил съм за мотор...
Ozzie написа:outfaced написа:ъъъм ... мислил съм за мотор...
недей събужда мераци в мен, 'щото съм решил, че някой ден ще имам и ще карам мотор
Ozzie написа:outfaced написа:ъъъм ... мислил съм за мотор...
недей събужда мераци в мен, 'щото съм решил, че някой ден ще имам и ще карам мотор
Alpina написа:Ozzie написа:outfaced написа:ъъъм ... мислил съм за мотор...
Накрая на всички ни ще ни дойде акъла в главата
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
Harka написа:Винаги съм казвал, че е много по-смислено да дадеш 3000лв. за часовник, отколкото за колело. Примерно. Сумата може и да е по-голяма.
rarekin написа:Harka написа:Винаги съм казвал, че е много по-смислено да дадеш 3000лв. за часовник, отколкото за колело. Примерно. Сумата може и да е по-голяма.
Добър кварцов часовник по-лош ли е (като часовник) от часовник за 3000 лв.(или по-скъп)?
rarekin написа:Като часовник = акуратност на механизма.
Добър кварцов часовник = Масови кварцови механизми от, да речем SEIKO.
Не говоря за механизми кото SQ произведен за Breitling и подобните им.
hitar_potter написа:Е, ще ме прощавате, ама не бих си купил скъп часовник в никакъв случай... Когато ми потрябва часовник - поглеждам си телефона. Когато ми потрябва хронометър - пускам си такъв на телефона..
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
Harka написа:rarekin написа:Като часовник = акуратност на механизма.
Добър кварцов часовник = Масови кварцови механизми от, да речем SEIKO.
Не говоря за механизми кото SQ произведен за Breitling и подобните им.
Като точност разбира се, че в повечето случаи кварцовите механизми са по-точни от механичните. Дори и на по-евтините Seiko (които също имат кварцови модели за по доста над 3000лв.) или пък Casio, примерно.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 371 госта