@GOA
Дори и дабеше online енциклопедия, то трябва някой да може и да чете
Много си прав за скастрянето и ученето

Не ме е срам да кажа, че Toyaga много пъти ме е поправял тук за грешки, допуснати в статиите, случвало се и мен да ме скастри по-остро, особено в началото, но мога да кажа, че това само ме амбицира да питам повече, да чета повече, за да бъдат статиите по-добри. Така че този човек и директно, и индиректно ми е помогнал в последната година да подобря качеството на информацията. За което съм му благодарен!
@ nikitzo
Хора като теб не различават лизането на дупе от уважението, особено от уважението към знанията и опита на даден човек. Предполагам,че това е нормално явление, ако цял живот си свикнал да лижеш дупета...
Не ти е помогнал форумът значи? Странно как тогава се задържаш толкова много в него...И на какво основание отгоре на това държиш сметка как се държат другите, след като така или иначе нямаш файда...
Това със София и провинцията е много изтъркано, не мислиш ли. На всички е ясно, че извън София качествените хора не са по-малко. За съжаление обаче, в София бъка от селяндури и простаци...погледни се в огледалото и ще се увериш!
А за завършената ти мисия...отдавна е ясно, че в България простаци и скапаняци успяват да надделеят по-лесно с каруцарските си псувни, СРП (селски ръкопашен бой) и други такива способи. Така е, като не достига акъл и начетеност....Но и това ще се промени все някога;)