heep написа:Малкият принц казал "Този свят не е съвършен"
Моите наблюдения са че, когато парите са много и са придобити в последствие, тоест тръгнал си от нулата и си изкарал много пари, за съжаление в повечето случаи водят до самозабравяне, надуване, фукане и куп други неприятни работи. Адски е важна средата в която си, някой беше казал че бедността не е порок, но ражда пороци.
Докато когато си се родил и си живял с обкръжението на много пари, като чели се възприемат като даденост и тогава човек остава по земен... то това май не е мн валидно за нас но де да знам. Фукнята е гадно нещо, смешно е да носиш часовник за 2000лв или телефон за 1500лв и да го сменяш през няколко месеца, докато го изплащаш със заем... а аз познавам бая такива индивиди...
Мен часовниците ме кефят, особено когато са стари... Обичам старите неща. Има голям чар в тях, особено в часовниците и монетите
Именно за фукнята става дума

Исках да му покажа ,че е грозно и смешно ,независимо какво си мисли,че ще провокира в хората.
О ,монети и аз събирах преди време ,мисля пак да почна.Като малък копах навсякъде за имане.
@Harka- естетвено ,че бях за траен бан,преди време и не само аз(май затова ми се размина).Ехиден,с теб може да си пишем до зори и след това,но не виждам смисъл.