...велосипедистите, падащи си по-екстремното каране...
...и журналистите падащи си по-неграмотното писане.

За велосипедист като дума да не говорим.

...велосипедистите, падащи си по-екстремното каране...
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
BurNiNg_IcE написа::rofl:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
По обед и на мен ми направи впечатление25thframe написа:Причината не я знам, но в София допред час и половина определено валеше странно-жълтеникав сняг.
hitar_potar написа:http://www.youtube.com/watch?v=L9szn1QQfas
втора част на един доста стар и позабравен филм. от трейлъра става ясно, че са се придържали към оригиналния филм и ще ги навържат перфектно според мен. дори специалните ефекти се придържат към дизайна от оригиналния филм. бъдещ блокбастър според мен. препоръчвам ви да гледате първия филм, иначе няма да ви се изясни всичко.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 26 госта