от Silvestroff Gabrovo » Чет Яну 28, 2010 12:45 am
Кой знае какво е станало.При мен пък два пъти намирам колелета, и то на един и същ мой познат. Първия път видях цигането дето го е откраданало, и видях къде влиза. После познайте. Петко (собственика) нахълтва с ченгетата, и едни шамари, едни викове, ама цигането се изхлуло от някаква дупка и газ.Второто, викам ще се правя на примерен и спазващ законите гражданин. Скицирвам мангала с колелото, и след секунда той е на тротоара по очи. Стъпил съм му на врата и с едната ръка съм извил неговата. С другата си вадя телефона и се обаждам на полицаите, и на Петко. Келемето направо не разбра какво става, че и неможа и да мръдне. Интересното стана после. Едно писане, още едно писане, то вещи лица, то в съда на дело. После на съдията му се виждало много скъпо колелото, та едва ли не излизаме виновни ние. За това в бъдеще като го барна , ЯКО качествен бой (както аз си знам), и да ходи да се оплаква. За това съм на принципа че нещата се решават веднага ,и на място. Тогава изневерих,и ето резултата.Време и нерви, които няма кой да ти ги плати. Капоейра , наистина как се развиха събитията в последствие.