Здрасти на всички ,имам две оферти за вилки.
Едната е Rock Shox Tora 318 solo air другата е Rock Shox Tora 289 U - turn .
Коя е по добрата , дали ше имам проблем със въздуха на 318 .
Чакам отговори, мерски предварително.
did написа:Така зададен, въпросът ти няма отговор.
Така формулирана, темата не заслужава отговор.
Antares написа: Форума не е явно отражение на това, какви са хората, не може и да бъде. Виртуалната комуникация винаги ще е осакатена като съдържание
5roff написа:абе ... моето мнение е прочети малко из форума!
Forbidden написа:5roff написа:абе ... моето мнение е прочети малко из форума!
Абсолютно дилетантски написана препоръка. Имам форум (за медицина), в който има над 70 000 потребители, и винаги се старая да помагам и да бъда учтив с хората, независимо дали питат въпрос, на който е отговаряно. Бъдете по-толерантни и снизходителни. Извинете за писането не по темата.
Antares написа: Форума не е явно отражение на това, какви са хората, не може и да бъде. Виртуалната комуникация винаги ще е осакатена като съдържание
Абсолютно дилетантски написана препоръка. Имам форум (за медицина), в който има над 70 000 потребители, и винаги се старая да помагам и да бъда учтив с хората, независимо дали питат въпрос, на който е отговаряно. Бъдете по-толерантни и снизходителни. Извинете за писането не по темата.
k0k0 написа:всъщност това е все едно вас да питат- Разболях се от еди какво си, да отида ли на лекар или да карам на самолечение..
Назад към Продукти за крос-кънтри
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта